PSC i ICV reclamen la creació d'un recinte firal estable


Temes relacionats

Gairebé 78.000 persones passen per l'edició més participativa de la Mostra Sant Cugat Actiu (28/abr/03)

Un miler de persones participen a la mostra gastronòmica de Sant Cugat Actiu (27/abr/03)


  • Comparteix:

PSC i Iniciativa per Catalunya Verds reclamen que la ciutat compti amb un recinte firal estable, on es puguin desenvolupar activitats durant tot l'any. Les dues formacions han assegurat que Sant Cugat Actiu mostra el dinamisme econòmic de la ciutat, però critiquen l'emplaçament actual de la fira.

L'alcaldable socialista, Jordi Menéndez, ha assegurat que Sant Cugat hauria de comptar amb un espai d'ús polivalent, que es podria ubicar al sector de Vulpalleres o Can Matas, per celebrar-hi fires, concerts musicals i altres activitats sense malmetre un espai verd.

Jordi Menéndez

Em proposo habilitar una zona del municipi per fer mostres i fires sense ocupar una zona verda com el Parc de l'Arborètum


En el mateix sentit s'ha pronunciat el cap de llista d'ICV, Xavier Boix, que a més ha criticat l'ús electoralista que, assegura, ha fet CiU d'aquesta Mostra. Segons Boix, l'estand que ha mostrat l'Ajuntament és un frau perquè parla d'alguns projectes en curs, com la integració de la Casa Aymat i el Celler Cooperatiu al Museu de Sant Cugat, com si ja fossin una realitat.

Xavier Boix

L'estand de l'Ajuntament és un frau perquè amb els diners de tots estan dient mentides


L'alcalde Lluís Recoder ha contestat les acusacions d'Iniciativa assegurant que l'estand de l'Ajuntament simplement ha informat dels serveis institucionals, d'una forma lúdica i atractiva. Recoder ha afegit que aquestes acusacions no tenen cap fonament, i així ho ha ratificat la Junta Electoral de Zona:

Lluís Recoder

Van portar l'estand de l'Ajuntament a la junta electoral de zona i aquesta els hi va dir que no tenien raó


Recoder ha explicat que veu difícil poder comptar amb un espai millor que l'Arborètum, que és molt cèntric i està envoltat d'altres equipaments, com el Centre Cultural i la Biblioteca del Mil·lenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.