Berta Rodríguez (PP): 'La nova llei de l'avortament és una necessitat del govern, no de la ciutadania'


  • Comparteix:

Marxa contra l'avantprojecte de llei

Marxa contra l'avantprojecte de llei

Una cinquantena de militants i simpatitzants del PP de Sant Cugat han assistit, segons fonts del partit, a la manifestació de Madrid contra l'avantprojecte de la Llei de l'Avortament. La portaveu popular a Sant Cugat, Berta Rodríguez, present a la marxa, considera el projecte de llei 'una maniobra de distracció davant els problemes reals de la gent'. Al voltant d'un milió de persones, xifra que varia segons les fonts, s'han manifestat a la capitat de l'Estat espanyol aquest dissabte en contra de l'avortament.

La multitudinària marxa en contra de l'avantprojecte de Llei de l'Avortament va comptar amb una destacada presència de militants i simpatitzants del PP de Sant Cugat. Una cinquantena, segons fonts del partit, van recórrer els carrers de la capital espanyola en una manifestació que es va desenvolupar sense incidents.

La portaveu del PP de Sant Cugat, Berta Rodríguez, ha explicat que aquest projecte de llei no respon a una necessitat ciutadana.

Berta Rodríguez

No estem d'acord amb l'avantprojecte. No és una necessitat ciutadana, és una necessitat del govern per tapar els problemes reals.



Tot i mantenir un to moderat de la proposta, alguns dels assistents han demanat la dimissió del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.