Sant Cugat millorarà l'accessibilitat dels contenidors


Temes relacionats

ICV-EUiA demana més facilitats a l'hora de dipositar la brossa als contenidors (14/oct/09)


  • Comparteix:

Contenidors de la ciutat

Contenidors de la ciutat

Sant Cugat millorarà l'accessibilitat dels contenidors de brossa per facilitar-ne l'ús a gent gran, discapacitats, infants i a la ciutadania en general. En una declaració institucional, tots els grups municipals han decidit incorporar noves especificacions en els propers contractes que s'han de negociar, consensuar aquestes condicions amb la Taula de Discapacitats i eliminar els elements urbans que impedeixin un fàcil accés als contenidors.

El regidor del grup municipal d'ICV-EUiA, Jaume Massanés, ha estat l'encarregat de llegir declaració institucional on ha destacat les possibilitats que obren els nous models de contenidor.

Jaume Massanés

L'accessibilitat i la facilitat de maniobra dels contenidors pot millorar gràcies a l'aparició de nous models al mercat.



La declaració també preveu unes marques tàctils pels que no distingeixen els colors i que la ubicació dels contenidors respecti sempre la lliure circulació dels vianants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.