Joan Tres s'incorpora a l'Ajuntament per continuar els estudis sobre literatura catalana de Max Cahner


  • Comparteix:

El professor Joan Tres s'incorpora a l'Ajuntament

El professor Joan Tres s'incorpora a l'Ajuntament

El professor de l'institut Pla i Farreras Joan Tres treballarà en la finalització de l'estudi 'Literatura de la Revolució i la Contrarevolució a Catalunya 1789-1849', de l'historiador i polític Max Canher. Tres s'incorporarà a la plantilla de l'Ajuntament per tirar endavant aquest treball i el departament de Cultura de la Generalitat es farà càrrec d'aquesta despesa.

Joan Tres és professor de Literatura Catalana a l'IES Joaquima Pla i Farreras i gran coneixedor de l'obra de Max Cahner, a més de ser-ne col·laborador. L'envergadura del treball de Cahner dificulta la finalització de l'estudi sobre la 'Literatura de la Revolució i la Contrarevolució a Catalunya 1789-1849', en què treballa en aquests moments. Aquest fet ha portat la Generalitat, a través de la Institució de les Lletres Catalanes, a demanar a l'Ajuntament la incorporació de Tres a la seva plantilla, fins el 31 d'agost de l'any vinent, per dedicar-se a la finalització d'aquest estudi.

El professor Joan Tres es mostra molt il·lusionat amb la comissió de servei que ocuparà a l'Ajuntament. Ho ha dit a Cugat.cat.

Joan Tres

Porto deu anys fent aquesta tasca sacrificant el meu temps lliure. Ara encaro aquesta comissió amb molta il·lusió i ganes.



La comissió de servei que ocuparà el professor Tres durarà fins el 31 d'agost i el cost anirà a càrrec del departament de Cultura de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.