L'Espai Coneixement i Empresa formarà professionals segons les necessitats de les empreses


  • Comparteix:

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat

La vinculació del món empresarial, educatiu i de l'administració pública és el principal objectiu de l'Espai Coneixement i Empresa. Aquest projecte vol promoure la formació professional adaptada a les necessitats reals de les empreses del municipi. El ple municipal ha aprovat aquest dilluns per unanimitat la creació de l'espai.

El projecte pretén impulsar la societat del coneixement a Sant Cugat, posant èmfasi en el teixit empresarial d'alt valor afegit i en la creació del coneixement a través de l'educació i la formació.

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, explica l'objectiu principal de la mesura.

Esther Salat

Coordinem el món empresarial i la formació per consensuar propostes que articulin el potencial dels recursos humans de la ciutat i les estratègies de competitivitat de les empreses del territori.



L'Espai Coneixement i Empresa promourà debats educatius, la col·laboració amb la formació universitària i mecanismes per crear una àrea d'influència que relacioni programes de formació i d'ocupació, entre d'altres propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.