ERC acusa Ciutadans d'aprofitar les amenaces per fer un discurs 'victimista'


  • Comparteix:

La secció local d'ERC condemna les amenaces que ha patit el diputat santcugatenc de Ciutadans, José Domingo, però adverteix que el seu partit aprofita aquestes accions per 'victimitzar-se' i atacar la realitat nacional de Catalunya. D'altra banda, la formació republicana expressa el seu suport a l'il·lustrador santcugatenc Paco Minuesa, que ha estat denunciat pel Partit Popular en motiu d'una vinyeta publicada al diari 'El País'.

ERC de Sant Cugat ha volgut mostrar el seu rebuig a les pintades amenaçadores que han aparegut aquesta setmana a casa del diputat santcugatenc José Domingo. El grafit, recordem, consistia en una diana amb el nom del parlamentari i un símbol independentista. Els republicans condemnen l'agressió, tot i que asseguren que Ciutadans-Partit de la Ciutadania ataca constantment la realitat nacional catalana.

Escoltem l'alcaldable d'ERC, Raül Grangé.

Raül Grangé

Des d'ERC volem condemnar les pintades que ha patit el diputat José Domingo a casa seva. Però aquest partit utilitza l'agressió per victimitzar-se.


D'altra banda, la formació republicana ha volgut expressar el seu total suport a l'il·lustrador Paco Minuesa, que ha rebut una querella del Partit Popular després de publicar una vinyeta periodística on apareixien junts el símbol d'ETA i el del Partit Popular. Raül Grangé considera que un partit que es dedica a insultar i a mentir sobre la realitat catalana no està legitimitat per fer demandes d'aquest tipus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.