Lluís Recoder: 'No tinc una aspiració política determinada per al meu futur'


  • Comparteix:

Recoder durant l'entrevista a Cugat.cat

Recoder durant l'entrevista a Cugat.cat

L'alcalde assegura, en resposta pel seu futur polític, que no té 'una aspiració política determinada' i que vol treballar per a la societat i amb vocació de servei públic. En l'entrevista mensual a Cugat.cat, Lluís Recoder ha explicat que no sap fins quan serà alcalde però diu que no s'eternitzarà en el càrrec perquè considera que la 'renovació és bona i necessària'.

Preguntat per si Artur Mas li ha trucat per anar a les llistes de CiU a les properes eleccions nacionals, Recoder ha assegurat que a la federació encara 'no estan parlant' dels comicis, sinó que afirma que 'ara cal centrar-se en la crisi' i els problemes econòmics. Durant l'entrevista, també ha respost que la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, 'seria una bona alcaldessa' per la seva 'sensibilitat, honestedat i convicció', però que altres persones de l'equip de govern 'també tindrien qualitats' per ocupar el seu càrrec.

L'alcalde ha destacat que no té una aspiració política determinada.

Lluís Recoder

Jo no tinc una aspiració política determinada: vull treballar per a la meva gent. Sembla que si ets alcalde has de voler ser conseller o no sé què.



Recoder també ha recordat que abans de ser alcalde va ser diputat a Madrid, un fet que, diu, molts podrien considerar 'el camí invers' en una carrera política.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Considero al Sr.Recoder, una persona honrada, que adamés es molt propera a tot-hom,la cual-cosa,fá que sigui apreciat, crec que el seu futur com ha polìtic,sigui el que sigui,será fructifer per tot-hom; jó, personalment, m'agradaria veure-l, President de nostre maltractat Paìs. P-re.

Pere de kaltruku. Enviat el 30/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.