El PSC, satisfet amb la partida dels comptes de l'Estat per rehabilitar el Celler Cooperatiu


Temes relacionats

Recoder: 'Amb els pressupostos de l'Estat podrem donar ús al Celler Cooperatiu' ( 3/oct/09)

Els pressupostos de l'Estat de l'any vinent recullen 673.000 euros per rehabilitar el Celler Cooperatiu ( 2/oct/09)

Retard en les obres de musealització del Celler Cooperatiu (14/feb/09)

La segona fase de les obres del Celler Cooperatiu s'iniciarà a principis del 2009 (22/des/08)

L'equip de govern planteja una rehabilitació de 'mínims' al Celler Cooperatiu per la retallada d'inversió del govern espanyol ( 2/oct/08)


  • Comparteix:

Els regidors socialistes Àlvar Roda, a l'esquerra, i Salvador Gausa, a la dreta, i la diputada al Congrés Montserrat Colldeforns

Els regidors socialistes Àlvar Roda, a l'esquerra, i Salvador Gausa, a la dreta, i la diputada al Congrés Montserrat Colldeforns

El PSC celebra que els Pressupostos Generals de l'Estat incloguin una partida de 673.000 euros per a la rehabilitació del Celler Cooperatiu. Els socialistes desmenteixen que el projecte i la partida de remodelació de l'espai siguin 'menys ambiciosos' que en un principi i asseguren que han demostrat que també es pot fer ciutat 'des de l'oposició'.

Els socialistes estan satisfets amb la partida pressupostària i asseguren 'han fet la seva feina'. A més, el grup socialista celebra que finalment l'Ajuntament hagi enviat un projecte que hagi permès arribar a un acord per la rehabilitació de l'espai, després de dos anys en què els comptes incloïen pressupost però que des de l'Ajuntament 'no es va fer servir'.

La diputada del PSC al Congrés Montserrat Colldeforns nega que el projecte i els pressupostos per a la recuperació de l'espai siguin de mínims i assegura que l'executiu hi dedica més fons que en un principi.

M. Colldeforns

Abans el projecte es feia finançat un 80% pel ministeri i un 20% per l'Ajuntament. Ara ho assumeix tot el ministeri.


El projecte de rehabilitació de l'edifici modernista de l'arquitecte Cèsar Martinell és una demanda històrica a la ciutat i que s'ha allargat durant anys. L'empresa Societat Catalana d'Instal·lacions i Obres, responsable de la segona fase de la rehabilitació, va fer fallida fa tres anys i l'equip de govern ha demanat en reiterades ocasions més implicació de l'executiu espanyol, mentre que aquest considera que cal més cooperació del consistori.

D'altra banda, Montserrat Colldeforns ha explicat que els Pressupostos Generals de l'Estat també inclouen per al Centre d'Alt Rendiment (CAR) més de dos milions d'euros per despesa corrent i gairebé tres milions per a inversió, que arribaran juntament amb una altra partida de la Generalitat.

Els socialistes també han criticat que CiU voti en contra dels comptes generals de l'Estat i del nou finançament de Catalunya ja que creuen que els números beneficien la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.