ERC instarà el ple a difondre l'acord entre l'Ajuntament i el Júnior per promoure l'ús d'instal·lacions esportives


  • Comparteix:

Instal·lacions del Junior

Instal·lacions del Junior

ERC reclamarà al ple difondre el conveni entre el consistori i el Junior perquè les instal·lacions d'aquest club les puguin usar les escoles i altres entitats públiques, com recull l'acord. El conveni, que es va signar fa cinc anys, determina que els terrenys adjacents al club s'han de poder usar per les entitats esportives públiques de Sant Cugat, cosa que, segons els republicans, s'ha incomplert.

Tot i que fa cinc anys que es va signar l'acord, ERC creu que el problema rau en la manca de coneixement de les clàusules d'aquest pacte. Per això, la formació demana reunions a tres bandes entre l'Ajuntament, els centres educatius interessats i el Junior. ERC no dubta a advertir el club esportiu de les conseqüències d'incomplir el conveni.

El regidor d'ERC, Toni Ramon, ho ha explicat a Cugat.cat.

Toni Ramon

Hem detectat incompliments en el conveni, per això presentem la moció al ple.




La demanda es presentarà en forma de moció al ple de dilluns, on també portaran un text en què es demana a l'equip de govern que arrangi 'urgentment' alguns espais de la via urbana, unes millores, que segons els republicans, ja s'han demanat en diverses ocasions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.