Els veïns de la Floresta tornen a demanar més presència policial


  • Comparteix:

Membres del consell de districte de la Floresta

Membres del consell de districte de la Floresta

Els veïns de la Floresta continuen reivindicant més seguretat al districte. Alguns representants de veïns i ciutadans a títol particular han demanat en el consell de districte d'aquest dilluns més presència policial, tant de Mossos d'Esquadra com de Policia Local.

Un cop més els veïns de la Floresta lamenten la poca presència policial al districte. Pels residents és necessari ampliar el patrullatge dels cossos de seguretat a la Floresta i fins i tot, proposen la creació de la figura de l'agent de barri.

Tot i així, el president del consell de districte, Xavier Amador, assegura que la Policia Local no pot assumir totes les competències.

Xavier Amador

Estem orgullosos del que s'està realitzant amb els mitjans que tenim. Tenim una extensió i una topografia molt gran i hi ha moltes actuacions que depenen dels Mossos d'Esquadra.


Per la seva banda, les associacions de veïns han fet una crida a la col·laboració ciutadana i aposten per la prevenció. Ho explica el president de l'Associació de Veïns de la Serreta - Bosc d'en Saladrigues, Joaquim Castelló.

Joaquim Castelló

La solució no és denunciar i multar sinó prevenir.




Les associacions de veïns de la Floresta es van poder reunir fa 10 dies amb els màxims responsables de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra a la ciutat en una sessió del grup de treball de Seguretat Ciutadana per fer arribar les seves inquietuts i propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.