Vot anticipat a la consulta sobre la independència a Sant Cugat


  • Comparteix:

Una de les butlletes que es va fer servir a Arenys de Munt

Una de les butlletes que es va fer servir a Arenys de Munt

Aquells que no puguin votar el 13 de desembre en la consulta sobre la independència de Catalunya ho podran fer anticipadament al Terra Dolça a partir de dissabte de la setmana vinent. El portaveu de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, Víctor Alexandre, diu que la intenció de fer servir aquest sistema és donar solemnitat a la votació.

El cap de setmana que ve, l'horari per votar serà entre les dotze del migdia i les dues de la tarda. El dilluns 23 i el dimarts 24 qui ho vulgui podrà anar a dipositar la seva butlleta de cinc de la tarda a nou del vespre. El darrer cap de setmana d'aquest, l'horari serà com el del cap de setmana anterior, del punt del migdia a les quatre de la tarda.

El portaveu de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, Víctor Alexandre, explica per què el vot per correu és inviable a la ciutat. Són declaracions a Cugat.cat.

Víctor Alexandre

El vot per correu no és efectiu a Sant Cugat ja que la complexitat de la ciutat és molt diferent a la d'Arenys de Munt.



La consulta de Sant Cugat continua sumant adhesions. Entre les més recents, hi ha les de l'escriptor Matthew Tree, el professor universitari Héctor López Bofill, el metge i historiador Salah Jamal, el músic Toni Xuclà, la periodista Rita Marzoa i president de Catalònia Acord i membre del col·lectiu Els Altres Andalusos, Pedro Morón de la Fuente.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.