CDC presenta la nova executiva de la secció local


Temes relacionats

Jordi Puigneró, nou president de CDC (27/oct/09)


  • Comparteix:

Foto de família de la nova executiva de CDC

Foto de família de la nova executiva de CDC

La nova executiva de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), presidida per Jordi Puigneró, incorpora Joan Torrejon com a secretari d'organització. Salvador Massip n'és el tresorer i Àngels Solé, la vocal de Política de Valldoreix. L'alcalde, Lluís Recoder, el conseller nacional comarcal Miquel Quintana i el cap local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Àlex Calmó, són membres nats de l'executiva.

El nou equip de Jordi Puigneró es completa amb els vocals Francesc Carol, Anna Cler, Cristian Baquero, Joan Vidal, Joan Maria Terribas, Sílvia Cazorla, Simó Franch, Joan Manel Nonell i Susanna Pellicer.

El principal objectiu de la nova executiva de Jordi Puigneró és, ara per ara, aconseguir uns bons resultats de CiU a les eleccions al Parlament previstes per la tardor vinent.

Jordi Puigneró

Ens marquem com a principal objectiu obtenir uns bons resultats a les eleccions nacionals.



Jordi Puigneró és des de finals d'octubre el nou president de la secció local de CDC en substitució de Ramon Bonastre. Puigneró, que va ser l'únic candidat, va rebre el 90 % de suport de la militància convergent. Arran de la seva elecció, Puigneró també s'ha convertit en copresident de CiU a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.