Compte enrere per a la consulta a Sant Cugat sobre la independència de Catalunya


Temes relacionats

Vot anticipat a la consulta sobre la independència a Sant Cugat (16/nov/09)

La consulta sobre la independència serà el 13 de desembre amb la mateixa pregunta que a Arenys (14/oct/09)


  • Comparteix:

Paradeta informativa

Paradeta informativa

La Plataforma Santcugatenca per a l'Autodeterminació de Catalunya surt al carrer i intensifica la campanya a menys d'un mes de celebrar-se a la consulta sobre la independència. Una taula informativa als Quatre Cantons ha servit per respondre les preguntes dels ciutadans sobre la consulta. Segons els membres de la plataforma el dubte més freqüent és el lloc on s'han d'adreçar els ciutadans a votar.

Un dels membres de la Plataforma Santcugatenca per a l'Autodeterminació, Jordi Cuesta, ha explicat a Cugat.cat que la població no té dubtes a propòsit del contingut de la pregunta, però sí sobre el lloc on s'ha d'anar a votar. Cuesta també ha destacat l'interès creixent dels immigrants per la consulta.

Jordi Cuesta

És una població heterogènia. Hem rebut una satisfacció molt gran de part dels immigrants. Estem explorant perquè ells siguin ciutadans de dret.


Aquells que no puguin votar el 13 de desembre ho podran fer anticipadament al Terra Dolça a partir de dissabte 21 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.