El PP de Sant Cugat tanca files entorn Rajoy


Temes relacionats

L'alcaldessa de Cadis destaca el creixement ordenat de Sant Cugat (16/nov/09)


  • Comparteix:

La delegació santcugatenca amb la presidenta de la Comunitat de Madrid

La delegació santcugatenca amb la presidenta de la Comunitat de Madrid

Vuit membres de la junta local del PP han participat aquest cap de setmana a la convenció estatal de la formació celebrada a Barcelona. Els populars asseguren que el partit ha tancat files entorn el seu líder, Mariano Rajoy, i han deixat enrere les possibles divergències. Una postura a la qual se suma també la secció local.

Durant tres dies de convenció, el debat ha girat entorn l'educació, la família, els valors i la corrupció. La presidenta del PP de Sant Cugat, Ana María Torrijos, ha explicat a Cugat.cat que, tot i els diferents matisos interns, el partit ha acordat els punts comuns i el suport al seu president.

En aquest sentit, la secció local tanca files entorn el president del PP, Mariano Rajoy. Ho explica Torrijos a Cugat.cat.

Ana María Torrijos

El senyor Rajoy té el nostre respecte, consideració i suport. Si arriba a ser president comptarà amb nosaltres.




El PP de Sant Cugat ja prepara la seva primera reunió de la junta des de la incorporació d'Ana María Torrijos a la presidència del grup local el juliol passat. Aquesta primera reunió, que tindrà lloc aquesta setmana, servirà per acordar l'aplicació a àmbit local de les conclusions extretes de la seva participació a la convenció estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.