El TSJC desestima la intenció de Núñez d'aprovar provisionalment un PAU a Torre Negra per via judicial


  • Comparteix:

Masia de Torre Negra

Masia de Torre Negra

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat un recurs de Núñez i Navarro contra la decisió de l'Ajuntament de denegar l'aprovació provisional d'un pla d'actuació urbanística (PAU) a Torre Negra. La promotora va presentar aquest recurs en considerar que el consistori, després d’aprovar inicialment el PAU a aquest àmbit per complir una sentència anterior del TSJC, també havia d'aprovar el pla provisionalment, un tràmit més avançat del que van haver de donar el vistiplau per imperatiu legal.

El cas neix d'una sentència que obligava el consistori a tramitar un programa urbanístic de Núñez i Navarro a Torre Negra. En aquell moment, el consistori va tramitar inicialment el programa urbanístic, sense que això impliqués que, posteriorment, s'hagués de resoldre necessàriament en un o altre sentit. D'aquesta manera, la interlocutòria del TSJC confirma que l'Ajuntament va executar correctament la sentència d'aquest tribunal pel qual s'obligava al consistori a tramitar inicialment el PAU de Núñez i Navarro a Torre Negra.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.