La primera jornada de vot anticipat del 13-D aconsegueix un vot cada dos minuts


  • Comparteix:

Una seixantena de santcugatencs han votat aquest dissabte en la consulta popular sobre la independència de Catalunya. Aquesta és la primera jornada de vot anticipat que la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació ha posat a disposició dels santcugatencs que no puguin exercir el seu dret a vot el 13-D. L'espai cultural i gastronòmic Terra Dolça ha estat la seu d'aquesta jornada consultiva, que es repetirà cada dissabte i diumenge des del migdia a les dues de la tarda, i cada dilluns i dimarts de cinc de la tarda a nou del vespre. Aquest horari es repetirà fins al 13 de desembre, data en què els santcugatencs estan cridats a participar a la consulta popular juntament amb 150 municipis catalans més.

La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació es mostra satisfeta amb l'afluència de participants que ha tingut aquesta primera jornada de vot anticipat.

El coordinador de la consulta a Sant Cugat, Joan Contijoch, fa un balanç positiu del volum de gent que ha participat en la iniciativa.

Joan Contijoch

Fem un balanç positiu ja que s'han comptabilitzat una seixantena de vots, és a dir, un vot cada dos minuts.


Alguns dels santcugatencs que ja han exercit el seu vot en la consulta popular sobre la independència expliquen per què ho han fet aquest dissabte i no el 13 de desembre.

Participants

Perquè teníem moltes ganes. / Perquè estava nerviosa, ha estat el meu primer vot. / Com abans es pugui fer millor. / Per si el dia 13 no podem.



Els santcugatencs podran participar en la consulta per mitjà del vot anticipat cada dissabte i diumenge de 12 del migdia a dues de la tarda i cada dilluns i dimarts de cinc de la tarda a nou del vespre. L'espai cultural i gastronòmic Terra Dolça acollirà aquestes jornades fins la data oficial de la consulta popular sobre la independència, fixada el 13 d desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.