Sant Cugat marcarà l'èxit o el fracàs del 13-D, segons la Coordinadora per la consulta


Temes relacionats

La primera jornada de vot anticipat del 13-D aconsegueix un vot cada dos minuts (21/nov/09)

La Plataforma per l'Autodeterminació busca alternatives al PAV-3 per al final de campanya del 13-D (19/nov/09)

Compte enrere per a la consulta a Sant Cugat sobre la independència de Catalunya (16/nov/09)

L'Ajuntament no podrà ajudar a difondre la consulta sobre la independència perquè la llei ho impedeix ( 2/nov/09)

Suport del ple a la consulta ciutadana sobre la independència de Catalunya (20/oct/09)

Constituïda la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació (16/set/09)


  • Comparteix:

La Coordinadora d'Entitats manté els ulls posats en la consulta popular sobre la independència del 13 de desembre de Sant Cugat. Segons l'entitat, el resultat a la nostra ciutat marcarà l'èxit o el fracàs de la proposta. Amb la intenció d'aconseguir aquest èxit, la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació assegura que faran tots els possibles per acollir l'acte de final de campanya. Un centenar de voluntaris s'han començat a formar aquest diumenge perquè la jornada de consulta funcioni sense problemes.

La Nau de Cultura de Valldoreix ha servit per reunir un centenar de voluntaris que col·laboraran amb l'organització de la consulta popular. Els participants en aquesta primera jornada s'han informat sobre totes les qüestions relacionades amb la iniciativa i han preparat la coordinació de cara a la cita del 13-D.

Precisament, la ciutat serà un dels punts claus d'aquesta consulta que se celebrarà a més de 150 municipis catalans el mateix dia. La membre de la Coordinadora per la consulta sobre la independència i una de les responsables de Comunicació, Carme Forcadell, ha assegurat que Sant Cugat serà clau en aquesta jornada.

Carme Forcadell

Si a Sant cugat és un èxit, la consulta nacional serà un èxit. És la ciutat més gran que organitza una consulta.


Per aconseguir aquest èxit, la Coordinadora ja prepara la campanya prèvia a la consulta. Tot i així, l'acte final de campanya, que s'ha de celebrar a Sant Cugat, encara està enlaire. El coordinador local de la consulta, Joan Contijoch, manté que la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació continua treballant per acollir aquest acte.

Joan Contijoch

Tenim la voluntat de fer-lo i estem treballant per fer-lo. Això ja és una garantia de que es podrà fer. L'acte final de campanya si es fa es farà a Sant Cugat.


La Plataforma també està pendent de confirmar el nombre d'observadors internacionals, principalment europeus, que seguiran la consulta de Sant Cugat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.