Berta Rodríguez (PP): 'S'està pressionant el Tribunal Constitucional'


  • Comparteix:

Portaveu grup municipal PPC, Berta Rodríguez

Portaveu grup municipal PPC, Berta Rodríguez

El PP reclama 'respecte per les regles del joc' i assegura que 'la gran majoria de santcugatencs i catalans vol un Estatut constitucional'. Amb aquests arguments, els populars es desmarquen de la resta de formacions, que han donat suport a l'editorial de 12 diaris catalans on es reclama que el Tribunal Constitucional no retalli l'Estatut.

La portaveu del grup municipal del PPC, Berta Rodríguez ha criticat la campanya de desprestigi que s'està exercint sobre el Tribunal Constitucional.

Berta Rodríguez

A l'Estat espanyol s'intenta desprestigiar i pressionar el Tribunal. El PP acatarà la sentència.








Berta Rodríguez també ha assegurat que la societat catalana no comparteix la preocupació per la sentència de l'estatut perquè la crisi econòmica centra les seves preocupacions.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sra. Rodriguez; A quines regles de joc fa referència a les de la dictadura?com sap el que vol la majoria si no vol que és consulti al poble?Com sap que la societat catalana no comparteix... es que els hi ha consultat?. És endivina?Parla de presions al TC i el seu partit no ha permès la renovació que per LLEI hauria de haver-se dut a terme.Això no és presionar per obtenir una sentència a la seva mida?

Narcís Clavell. Enviat el 30/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.