ERC reclama millores als accessos per carretera


  • Comparteix:

ERC reclamarà a l'equip de govern que es comprometi a millorar els accessos per carretera a la ciutat. Els republicans consideren que la degradació actual de les entrades i sortides del municipi perjudica la imatge de la ciutat. La formació presentarà una moció al ple reclamant la millora i manteniment dels accessos i també que es reguli la instal·lació de grans cartells publicitaris.

En concret, ERC proposarà al ple municipal d'aquest mes la redacció per part de la Comissió Informativa de Medi Ambient i Mobilitat d'un estudi d'avaluació de totes les entrades i sortides per carretera. Aquest informe ha de servir per millorar i mantenir els accessos que, segons els republicans, ara presenten un estat 'lamentable' que perjudica la imatge de la ciutat i no presenten el mateix grau de manteniment i neteja que la resta del municipi.

El portaveu republicà, Raül Grangé, recorda que el manteniment de la ciutat és un deure de l'equip de govern i no comporta esforços pressupostaris.

Raül Grangé

Proposem reformes de manteniment, que no impliquen despesa. El manteniment de la ciutat és un deure de l'Ajuntament.




La moció d'ERC també reclama una normativa que reguli la instal·lació de grans cartells publicitaris a la ciutat ja que, segons la formació, malmeten i degraden el paisatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.