La Plataforma per l'Autodeterminació insta la població a no tenir por dels falangistes


Temes relacionats

La Falange Española es concentrarà a Sant Cugat en contra de la consulta del 13-D ( 2/des/09)


  • Comparteix:

La consulta d'Arenys de Munt va provocar una concentració falangista

La consulta d'Arenys de Munt va provocar una concentració falangista

La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació fa una crida a no tenir cap mena de por per la concentració falangista del 13-D i està convençuda que no hi haurà cap mena d'aldarull per la protesta. L'organitzadora de la consulta sobre la independència de Catalunya remarca que la plaça Barcelona, on tindrà lloc la manifestació, està allunyada dels punts de votació i destaca que manté contactes amb els cossos policials per garantir l'ordre públic aquell dia.

El portaveu de la plataforma, Víctor Alexandre, ha ironitzat a Cugat.cat sobre la capacitat de convocatòria de la Falange Española de las JONS.

Víctor Alexandre

Si fan concentracions a 160 municipis i atès que a Arenys de Munt hi van anar 50 persones, difícilment veurem molts falangistes a la ciutat.









Segons Alexandre, 'el pacifisme de Sant Cugat' demostrarà que 'la minoria falangista no alterarà la festa que suposa votar el 13 de desembre'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Si al sr. Alexandre le gusta más, podemos decirle que no éramos 50 sino 6. Así disfrutará más con sus pájaras mentales. Lo cierto es que en Arenys de Munt se impidió el acceso a la inmensa mayoría de manifestantes, pues los mossos hacían retroceder a los coches y furgonetas que iban llenos de falangistas y otros patriotas. Ahora eso no pasará, pues nos manifestaremos allí donde nos convenga y nos parezca mejor, puesto que tendremos permiso para hacerlo en todas partes.

julius. Enviat el 2/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.