Les JERC criden el jovent a votar sí el 13-D perquè seria 'un dels col·lectius més beneficiats amb la independència'


Temes relacionats

Els santcugatencs amb discapacitats podran votar per la independència de Catalunya tres dies abans des de casa ( 4/des/09)

La consulta sobre la independència del 13-D frega els 450 vots anticipats (30/nov/09)

El final de campanya per a les consultes es farà a la plaça d'Octavià si l'Ajuntament no cedeix un equipament (29/nov/09)

La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació confia que l'Ajuntament cedeixi un espai per l'acte final de campanya (28/nov/09)


  • Comparteix:

Membres d'ERC i les JERC donant suport al sí

Membres d'ERC i les JERC donant suport al sí

Les JERC demanen al jovent santcugatenc que voti a favor de la independència de Catalunya a la consulta popular del 13 de desembre. La branca juvenil d'ERC considera que el col·lectiu juvenil seria un dels més beneficiats amb l'estat propi ja que optarien a més beques universitàries, més pressupost en matèria d'habitatge i millors contractacions laborals.

Els republicans han donat suport a la consulta fent campanya pel sí a la independència en un acte a la plaça d'Octavià. La iniciativa ha comptat amb la presència del diputat d'ERC al Parlament Pere Aragonès i els principals càrrecs republicans locals.

Aragonès ha destacat la importància que els joves de la ciutat participin amb el vot favorable a la independència de Catalunya per totes les facilitats que tindrien amb un estat propi.

Pere Aragonès

Una part dels diners que se'n van a Madrid i no tornen podrien quedar-se en forma de beques d'estudis i en habitatge protegit, entre d'altres.


El portaveu local de les JERC, Bernat Picornell, ha destacat l'alta implicació que està tenint el jovent santcugatenc en la consulta popular sobre la independència organitzada a la ciutat per la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació. Picornell ha afegit que és la primera vegada que s'uneixen santcugatencs de pensament diferent per una causa comuna.

Bernat Picornell

És la primera vegada a la història de la ciutat que gent que pensa diferent però té un mateix objectiu s'implica així en una iniciativa.



Malgrat no ser una consulta vinculant, les JERC consideren el 13-D un primer pas cap a la independència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.