Les joventuts de CDC lamenten que no s'hagi cedit el pavelló per al final de campanya de la consulta


Temes relacionats

El final de campanya per a les consultes es farà a la plaça d'Octavià si l'Ajuntament no cedeix un equipament (29/nov/09)

La Plataforma per l'Autodeterminació busca alternatives al PAV-3 per al final de campanya del 13-D (19/nov/09)

Un informe jurídic de l'Ajuntament tanca la porta a cedir el PAV3 per al final de campanya de la consulta del 13-D (17/nov/09)


  • Comparteix:

Membres de la JNC de Sant Cugat

Membres de la JNC de Sant Cugat

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) lamenta que l'Ajuntament, governat pel seu partit amb majoria absoluta, no hagi cedit, finalment, un dels pavellons de la Rambla del Celler per a l'acte final de campanya de la consulta sobre la independència. Segons la branca juvenil de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), el consistori hauria d'haver cedit aquest equipament municipal perquè era una demanda del poble. La JNC ha fet aquestes declaracions en la presentació d'una campanya informativa per instar els joves santcugatencs a votar per la independència de Catalunya el 13-D.

La JNC ha engegat una campanya informativa per instar els joves santcugatencs a votar per la independència de Catalunya el 13-D. En aquest sentit, el president de la JNC de Sant Cugat, Àlex Calmó, ha lamentat en declaracions a Cugat.cat que el PAV3 no pugui acollir l'acte final de campanya de la consulta.

Àlex Calmó

Lamentem que l'Ajuntament no hagi cedit el PAV3 per l'acte de cloenda de la consulta del 13-D.


Calmó ha afegit, però, que la manera d'haver proposat la cessió d'aquest equipament municipal per part d'ERC i de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació no ha estat la més 'adient'.

Un informe de secretaria general de l'Ajuntament va tancar la porta a la cessió del PAV3 per organitzar el final de campanya de la consulta sobre la independència en considerar que el consistori no es mantindria al marge d'aquest procés.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Com a santcugatenc sento vergonya per l'actucació de CDC i les seves joventuts. D'una banda, fan campanya amb declaracions com aquesta. I de l'altra, no només neguen l'ús del pavelló sinó que no mouen un dit per la consulta. No patiu, amb CDC mai serem un estat.

Coherència. Enviat el 7/des/09


Això es hipocresia, no es pot jugar a dues bandes com ho està fent CiU, recordar-li a les seves joventuts que es el seu partit el que hi estan governant per majoria. Si volen que es queixin al seu cap. Però com a santcugatenc amb nego que cedeixein aquest espais municipal, que es de tots, per les seves reivindicacions partidistes. N'hi ha prou de confrontar a la població i menys al poble¡

Santcugatenc. Enviat el 7/des/09


Porque no publicais los comentarios no-nacionalistas¡¡¡¡¡¡¡

Fascistas. Enviat el 8/des/09


Ara ja no fa falta el seu suport. Son iguals que els grans: uns acollonits.

Santi. Enviat el 8/des/09


Convergència és Nacionalista, que es pot entendre de moltes maneres, però mai ha estat ni serà, pel que sembla, Independentista. Així que, si us plau, deixeu de fer el ridícul!

Sigró. Enviat el 10/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.