La CUP demana el 'sí' a la consulta com a avantsala per un referèndum vinculant


Temes relacionats

Acte final de campanya de la CUP per la independència de Catalunya (10/des/09)


  • Comparteix:

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Sant Cugat reclama el 'sí' a la consulta popular sobre la independència de diumenge ja que la considera un preàmbul d'un referèndum sobiranista vinculant sobre el futur de Catalunya. Les veus del músic Titot, el periodista Jordi Muñoz i el membre de la CUP a Arenys de Munt Xavier Mas han fet una crida unitària pel vot afirmatiu davant d'una cinquantena de persones en l'acte de final de campanya de la formació aquest dijous al Terra Dolça.

El músic Francesc Ribera, més conegut com a Titot, considera que les consultes tenen una importància capdalt ja que creu que són l'inici del procés d'alliberament del país. El també membre de la CUP de Berga ha assegurat que cap de les experiències de la transició no ha tingut tanta qualitat democràtica com aquesta votació. Són declaracions a Cugat.cat.

Titot

La mateixa societat civil pregunta a la gent què vol. És la primera experiència autènticament democràtica que viuré.




Titot també ha explicat que Sant Cugat fa una aposta 'forta' amb aquesta consulta i demostra la seriositat de la votació.

Titot

Sant Cugat marca on viuen els més valents. Fa una aposta forta i seriosa. Desmitifica que sigui una cosa 'de pagès'.







El tancament de la trobada, en què els assistents han compartit un sopar, ha anat càrrec de l'últim romancer actiu del Països Catalans, Jaume Arnella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.