El pressupost del 2010 prioritza a les Planes la Llei de Barris i la nova depuradora


Temes relacionats

Primer pas per ubicar una nova depuradora a Can Cortés (16/jun/09)


  • Comparteix:

Moment del consell de districte d'aquest dimecres

Moment del consell de districte d'aquest dimecres

Els comptes municipals de l'any que ve permetran tirar endavant les inversions vinculades a la Llei de Barris de les Planes, que financen a parts iguals consistori i Generalitat, i desencallar el projecte de la depuradora de Can Cortés. Ho ha explicat el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, al consell de districte d'aquest dimecres, on ha destacat que el pressupost està enfocat a tenir cura de l'entorn urbà i ambiental dels districtes.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha continuat aquest dimecres amb la ronda d'explicacions del pressupost del 2010 que està fent a tots els consells de districte. En aquest cas, ha estat el torn dels veïns de les Planes, que han conegut de primera mà els comptes de l'any que ve, pendents d'aprovació pel ple municipal.

El pressupost del 2010 suma 93,5 milions d'euros, 2,3 milions menys que el pressupost d'enguany. Pràcticament el 95% es destinarà a despesa ordinària i la resta contempla les inversions concretes de cada exercici.

El tinent d'alcalde d'Economia ha explicat les prioritats de l'equip de govern a les Planes incloses al pressupost municipal de l'any que ve.

Jordi Joly

Pressupostem allò que correspon a les inversions de la Llei de Barris. I es torna a donar cobertura pressupostària a la depuradora perquè es desencalli el projecte.


Els treballs de la Llei de Barris, que s'allargaran fins al 2012, contemplen una inversió de quatre milions d'euros repartits a parts iguals entre Generalitat i consistori.

Els veïns del districte també han pogut conèixer el projecte del 3r CAP i la nova divisió territorial en tres Àrees Bàsiques de Salut de la mà de la tinenta d'alcalde de Servei a la Ciutadania, Carmela Fortuny. El 3r CAP donarà servei a 28.441 persones amb la incorporació dels nous barris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.