Impuls al comerç de Valldoreix amb gairebé 30.000 euros de subvenció


  • Comparteix:

Vista aèria de Valldoreix

Vista aèria de Valldoreix

Crear una marca dels comerços de Valldoreix i impulsar un directori d'establiments i empreses del territori a Internet són dos dels projectes que s'impulsaran amb gairebé 30.000 euros aportats per l'EMD, la Generalitat i la Diputació de Barcelona. La junta de veïns ha aprovat aquest dijous per unanimitat la modificació dels comptes per rebre els ajuts de les dues administracions supramunicipals.

Entre la Diputació i la Generalitat, destinaran uns 14.500 euros als projectes, mentre que l'EMD haurà d'aportar una quantitat similar, tal com estableixen els acords entre les administracions. D'aquesta manera, es podran tirar endavant diversos projectes per impulsar el teixit comercial de Valldoreix.


  • Comparteix:

COMENTARIS

Que no diu la Sra. Turu & CIA que CIU /ACTUEM bloqueja l´accio de Govern ? Despres vota que si ? Qui menteix ? Amb penso, que esta molt clar.

Enric. Enviat el 18/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.