Promusa mantindrà els seus criteris d'adjudicació amb la creació del nou Registre Municipal de Sol·licitants d'Habitatge


Temes relacionats

Sant Cugat mantindrà els seus requisits per adjudicar habitatge públic malgrat la creació d'un registre general a Catalunya (19/des/09)

Promusa també gestionarà les sol·licituds d'habitatge privat protegit del municipi (27/nov/09)


  • Comparteix:

Habitatges de Promusa del carrer de Benet Cortada

Habitatges de Promusa del carrer de Benet Cortada

Sant Cugat tindrà un nou Registre Municipal de Sol·licitants d'Habitatge amb Protecció Oficial. Ho ha decidit el ple municipal amb els vots a favor de l'equip de govern, d'ERC i del regidor no adscrit, i les abstencions del PSC, ICV-EUiA i el PP. El nou registre municipal permetrà que l'Ajuntament segueixi mantenint els requisits que actualment demana per accedir a un pis de compra de Promusa.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha defensat la creació del nou registre municipal i ha reiterat el convenciment de l'equip de govern per mantenir els procediments d'adjudicació propis.

Conesa ho ha exemplificat amb el requisit de 10 anys d'empadronament per accedir a un habitatge de compra.

Mercè Conesa

L'equip de govern pretén seguir prioritzant els ciutadans que fa anys que viuen a Sant Cugat. Fa molts anys que ho fem i ho tenim molt clar.


Els grups municipals del PSC, ICV-EUiA i el PP s'hi han abstingut. En el cas dels dos primers, tots dos grups han donat el vistiplau a que Sant Cugat tingui un registre municipal propi però discrepen d'alguns dels procediments d'adjudicació que defensa l'equip de govern. És el cas del requisit de 10 anys d'empadronament pels habitatges de venda. Socialistes i ecosocialistes ja han anunciat que presentaran al·legacions en el periode d'informació pública que s'ha obert.

El nou registre substituirà la inscripció a les actuals llistes de sol·licitants de Promusa. Per aquest motiu, totes les persones inscrites en el registre actual hauran de fer-ho en el registre de nova creació si volen seguir optant a un pis de Promusa. Aquest registre també gestionarà les sol·licituds per accedir a un habitatge amb protecció oficial promogut a Sant Cugat pel sector privat.

El registre s'integrarà dins de la base de dades general de Catalunya que ha entrat en funcionament amb la nova Llei de l'Habitatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.