El PP critica la cobertura de Cugat.cat per la consulta del 13-D


Temes relacionats

15.000 votants a la consulta del 13-D, un 25% dels cridats a les urnes (13/des/09)


  • Comparteix:

Berta Rodríguez, en una intervenció a un ple anterior

Berta Rodríguez, en una intervenció a un ple anterior

El PP critica la cobertura de Cugat.cat per la consulta ciutadana sobre la independència de Catalunya que va tenir lloc el 13 de desembre a Sant Cugat. Els populars qualifiquen el seguiment informatiu de Cugat.cat de 'sobredimensionat' i 'excessiu', i insten l'equip de govern a donar a conèixer la relació de personal que va treballar durant aquella jornada. L'alcalde, Lluís Recoder, ha respost a la portaveu popular que Cugat.cat va determinar el desplegament informatiu del 13-D en funció de criteris estrictament periodístics.

La portaveu del PP, Berta Rodríguez, també ha criticat que Cugat.cat no oferís la imatge de Recoder votant per anticipat a la consulta, malgrat que cap mitjà ni l'organització de la consulta no disposen d'aquesta fotografia ja que no es va convocar la premsa.

Rodríguez ha dirigit aquestes qüestions a Recoder, en el torn de precs i preguntes.

Berta Rodríguez

Quanta gent va treballar aquell dia a Cugat.cat? Quantes hores es va treballar?


L'alcalde ha respost a Rodríguez desconèixer com Cugat.cat va determinar el desplegament informatiu del 13-D ja que el grup de comunicació no rep cap ordre política.

Lluís Recoder

Per què Cugat.cat va fer aquella cobertura? Doncs no ho sé ni jo ni cap polític perquè Cugat.cat treballa per criteris periodístics i no rep cap instrucció política.


Més de 15.000 santcugatencs van exercir el dret a vot en la consulta ciutadana del 13-D, el que equival a poc més d'un 25% de les 59.000 persones cridades a votar.

Pocs dies abans de les consultes del 13-D, el PP ja va a criticar al Parlament de Catalunya la cobertura 'sobredimensionada' que TV3 feia de les consultes sobiranistes. El diputat del PSC Joan Ferran també va lamentar la 'sobredimensió' i 'engrandiment' d'aquestes votacions.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Criticar per criticar tot el que tingui a veure amb Catalunya, criticar fins hi tot allò que és 'incriticable', això és el que fan sempre els 'peperos', el cas és criticar... Critiquen que no s'oferís cobertura mediàtica del vot de l'alcalde. I si s'hagués donat, criticarien que hagués sortit als mitjans. El millor a fer és ignorar-los.

David. Enviat el 22/des/09


Vull felicitat als periodistes de Cugat.cat i al Tot Sant Cugat pel seguiment que van fer del 13-D. Si a algú no li agrada que s'informi bé del que passa a Sant Cugat, que s'ho faci mirar.

Xavi. Enviat el 22/des/09


David, com podien fer una foto o gravar imatges de l'alcalde votant si no es va dir res als mitjans i el Recoder se'ns va presentar sense avisar ningú?

Un de l'organització. Enviat el 22/des/09


A la Sra. Rodríguez li encantaria que els periodistes escriguissin al peu del dictat dels polítics, com passa a Canal 9 o Telemadrid. Sort en tenim de la professionalitat i independència dels periodistes de Sant Cugat!

Marc. Enviat el 22/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.