ERC, satisfeta per la participació i els resultats del 13-D a Sant Cugat


  • Comparteix:

Roda de premsa de valoració dels resultats

Roda de premsa de valoració dels resultats

ERC ha valorat molt positivament tant la participació com els resultats de la consulta sobre la independència de Catalunya celebrada el 13 de desembre. Segons els republicans, la consulta demostra que la ciutat és cada vegada més independentista. ERC no entra a valorar la polèmica generada l'endemà de les consultes entre Osona Decideix i la Coordinadora Nacional de les consultes.

La formació considera que la independència és un pas més a prop després de la consulta ciutadana del 13-D. Pels republicans, tant els resultats -una victòria aclaparadora del 'sí'- com la participació -d'un 25% a Sant Cugat- han aconseguit posar la qüestió de l'autodeterminació en l'agenda de moltes entitats i formacions polítiques.

El portaveu de les JERC a Sant Cugat i col·laborador de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, Bernat Picornell, destaca la mobilització aconseguida.

Bernat Picornell

Mobilitzar 15.000 persones en un mateix dia i una mateixa causa no ho ha aconseguit ningú a la ciutat. Hem suplantat l'administració.



Arran dels moviments per a la creació d'un nou partit independentista a partir de les consultes, ERC recorda la seva trajectòria independentista i la tasca feta històricament per la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.