El PSC posa en dubte el premi de Transparència Internacional a l'Ajuntament


Temes relacionats

Sant Cugat recull a Madrid el premi com a municipi més transparent de l'Estat (23/nov/09)

Sant Cugat, l'ajuntament més transparent de l'Estat segons Transparència Internacional (23/jul/09)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor

Ferran Villaseñor

El PSC posa en dubte la credibilitat del guardó de l'ONG Transparència Internacional entregat a l'Ajuntament. Els socialistes destaquen que un dels membres del comitè de l'ONG és exdirector d'una fundació de CDC, partit al govern municipal.

El PSC basa els dubtes a partir d'una informació del setmanari a 'El Triangle' que revela que Víctor Batallé, un dels membres del comitè de Transparència Internacional, va ser el director de la Fundació Trias Fargas, vinculada a CDC.

Els socialistes van preguntar al ple de dilluns sobre la possible vinculació entre els premis i CDC, una relació que l'equip de govern va negar. Ferran Villaseñor és primer secretari del PSC.

Ferran Villaseñor

Creiem que és un premi poc transparent. Demanem a la gent de CiU que ens diguin si és cert que existeix una relació entre CDC i el senyor Batallé.









La notícia d''El Triangle' també assegura que són els mateixos alcaldes qui omplen els formularis dels premis sense cap mena de control de Transparència Internacional.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Molt be, estireu de la manta que riurem.

Joanet. Enviat el 24/des/09


Nooooooooo. el millor Ajuntament es el de Santa Coloma de Gramanet i el seu batlle. I en segon lloc el de Barcelona amb els Hereu,Marti,Garcia Bragado etc etc.

Quim. Enviat el 24/des/09


qui és el PSC per parlar de transparència? Sant Coloma!!!! sembla un atac a la desesperada davant la bona gestió de l'alcalde!

jo. Enviat el 4/gen/10


Heu llegit l'article d'El Triangle? És molt interessant, molt. És evident que aixó del premi a la transparència és només una operació de màrketing polític, i que es tracta d'un pas més pel llançament del Recoder a la Generalitat. I parlant de transparència... s'aplica també a l'hora de contractar personal? Hi ha famílies senceres ficades a l'ajuntament! I jo que pensava que aquestes coses eren més pròpies d'una altra època.

àlex. Enviat el 4/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.