Puigneró: 'Qüestionar el premi a la transparència és fruit de l'enveja política'


Temes relacionats

El PSC posa en dubte el premi de Transparència Internacional a l'Ajuntament (24/des/09)


  • Comparteix:

Recoder recollint el guardó

Recoder recollint el guardó

L'equip de govern considera que els dubtes del PSC sobre el reconeixement de l'ONG Transparència Internacional a l'Ajuntament responen a 'enveja política'. El regidor de Serveis Interns, el convergent Jordi Puigneró, creu que el 'PSC no fa cap favor a la ciutat' amb aquestes declaracions i destaca que consistoris de diverses tendències polítiques també han estat premiats.

Jordi Puigneró recorda els resultats de les darreres eleccions municipals, fet que, segons ell, mostra el reconeixement de la tasca del consistori per part dels ciutadans. En aquests sentit, la formació atribueix els dubtes dels socialistes a l''enveja'.

Jordi Puigneró

Sabem que estem en una bona línia. No entenem aquestes afirmacions. Ha de ser pura enveja que no fa cap favor a la ciutat.



Els socialistes posaven en dubte el veredicte de Transparència Internacional per la presència en aquesta entitat de l'exdirector de la Fundació Trias Fargas, vinculada a CDC, Víctor Batallé. Segons Puigneró, aquests són uns arguments 'molt pobres'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Factures no declarades des de 1996, la empresa TMA s'emporta tots els concursos publics de gestió de residus, deixar de recaptar 8 milions d'euros amb el desastre d'Impulsis, etc... Crec que la transparència es quelcom més que omplir una butlleta i mirar la pàgina web com feia la gent d'aquesta ONG amb un convergent al equip directiu.

Mario. Enviat el 25/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.