Recoder considera Laporta un 'referent' polític per a determinats sectors, tot i els seus 'clarobscurs'


  • Comparteix:

Joan Laporta, durant el pregó de Festa Major de 2008

Joan Laporta, durant el pregó de Festa Major de 2008

L'alcalde, Lluís Recoder, assegura que Joan Laporta ha estat un 'excel·lent' president del FC Barcelona, amb 'molt caràcter' i que també ha tingut 'clarobscurs'. Pel que fa al perfil polític de Laporta, Recoder creu s'ha convertit en 'referent' per un determinat sector de la societat i que, per això, no ha caigut bé en alguns àmbits que consideren que el president d'un club com el Barça no s'hauria de manifestar.

Recoder ha recordat que Laporta sempre ha estat molt clar en les seves idees polítiques i que no s'ha amagat a l'hora d'expressar-les públicament. L'alcalde ha explicat que no sap si això és el preàmbul de la seva entrada en política però que s'ha convertit en 'referent' per molta gent.

Lluís Recoder

En Joan Laporta ha fet darrerament declaracions polítiques que li han portat crítiques però que també l'han situat com un referent important.



Recoder ha destacat que tant Reagrupament com ERC ja han expressat el seu interès per comptar amb l'actual president del FCB a les seves llistes.


Pel que fa a la seva personalitat i trajectòria al capdavant del club blaugrana, Recoder ha explicat que ha estat un president 'excel·lent' però que ha tingut 'clarobscurs'.

Lluís Recoder

En Joan Laporta ha estat un excel·lent president, amb molt caràcter i, per tant, amb clarobscurs. També té una capacitat de lideratge i de connexió amb la gent molt potent.







Recoder ha dit que no sap quin serà el futur de Laporta però que li donarà la seva opinió personal en privat, ja que comparteixen amistat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

comparteixen amistat i negocis, quina barra!

serrafloresta. Enviat el 4/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.