ERC al PSC: 'Les acusacions de desmantellar el SOM són declaracions de trinxera'


Temes relacionats

El PSC diu que els pressupostos desmantellen el SOM i en fa coresponsable ERC (25/des/09)


  • Comparteix:

El SOM centra la polèmica entre PSC i ERC

El SOM centra la polèmica entre PSC i ERC

ERC recorda al PSC que els republicans ja han denunciat repetidament el desmantellament del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) i que amb el seu suport als comptes municipals s'han assegurat les polítiques de promoció d'ocupació a la ciutat. La formació independentista interpreta les acusacions socialistes com 'política de trinxera que només busca rèdits electorals'. ERC també recorda que enguany s'ha doblat la partida pressupostària en sectors que ells consideren clau per fomentar l'ocupació.

ERC al·lega que el seu suport als pressupostos municipals està condicionat a les polítiques socials, especialment en l'àmbit de l'ocupació. Aquest suport respon, segons la formació, a l'augment de partides destinades a accions formatives, per exemple en el sector de la dependència, i a l'aposta de millorar la relació entre centres educatius i empreses, entre d'altres mesures.

El regidor d'ERC, Toni Ramon, respon les crítiques socialistes.

Toni Ramon

Les partides que considerem bàsiques s'han doblat el darrer any. No hauríem donat suport a un pressupost que no fomentés la recerca de feina.


Ramon també ha fet una crida al PSC a exercir una oposició crítica però també constructiva.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Esquerra ja no es d'esquerres. Volen asegurarse un lloc al proper govern de la ciutat. Quina llastima tirar per terra la historia d'aquest partit.

Josep Sastre. Enviat el 29/des/09


Tens raó Josep, tot lliga. Em van explicar que al darrer Ple els d'ERC van ser el verdaders presentadors i defensors del pressupost de CIU.

Martona. Enviat el 29/des/09


Què ha fet el PSC per millorar la ciutat en els darrers 3 anys? Menys pancarta i més pencar!

Marc. Enviat el 29/des/09


La politica veritablement de esquerras es la transformadora, la que modifica la realitat i la fà mes justa. Per això cal pactar i negociar. Amb proclames tan sols, les families monoparentals no tindriem els mateixos avantatges que tenen les nombroses.. si ens ho haguès de solucionar el PSC encara estariem esperant. Gràcies ERC !

Maribel. Enviat el 29/des/09


Suposo que l\'any vinent ERC haurà de demanar explicacions com a fet ICV de l\'incompliment dels acords dels pressupostos d\'enguany. Encara no han passat el llistat de l\'incompliment del suport del pressupost del 2009. els ciutadans tenen dret a saber en què CiU va fallar a ERC el 2009, i si la balança ha estat positiva, ja que en el ple passat no en van dir res. Només que havien arribat a un acord per enguany.

espai progre. Enviat el 29/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.