Els partits polítics aposten per més i millors polítiques socials pel 2010


  • Comparteix:

Imatge del ple municipal

Imatge del ple municipal

Impulsar polítiques de promoció econòmica i d'ocupació, concretar el pla d'equipaments i atendre les necessitats dels districtes són les prioritats dels partits per aquest 2010. Els portaveus de les formacions polítiques de la ciutat han apuntat a Cugat.cat els objectius dels grups municipals.

El portaveu de CiU, Joan Recasens, ha destacat la intenció de CiU de donar suport polítiques socials i fer un pas endavant en el pla d'equipaments i en la urbanització dels districtes.

Joan Recasens

Hem aprovat un pressupost ambiciós i la nostra intenció és executar-lo totalment. Tirar endavant el pla d'equipaments i continuar amb la urbanització dels districtes.











Des del PSC, el seu portaveu, Salvador Gausa, demana optimitzar els recursos públics. El PSC considera prioritari incidir més en polítiques de promoció econòmica i d'ocupació.

Salvador Gausa

És obligat davant la situació actual donar sortida als problemes reals i de la vida quotidiana. En aquest sentit cal promoure polítiques de promoció econòmica i d'ocupació.



El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderón, també ha destacat la necessitat de fer més polítiques socials per lluitar contra la crisi i accelerar el pla local de joventut, entre d'altres.

Joan Calderón

La primera prioritat és lluitar contra la crisi i per tant cal potenciar les polítiques d'ocupació i socials.




Des d'ERC, el seu portaveu, Raül Grangé, marca com a prioritat concretar el pla d'equipaments, el pla de mobilitat i la protecció definitiva de Torre Negra.

Raül Grangé

Cal acabar de concretar el pla d'equipaments que ha de configurar el futur de la nostra ciutat.




La portaveu del PP, Berta Rodríguez, a més de la problemàtica social i econòmica, ha destacat que no veuen clar que el consistori no posi a disposició de la ciutadania els 15 milions d'euros que l'empresa Sorea retornarà a la ciutat, fruit d'unes quotes irregulars.

Berta Rodríguez

Des del PP creiem que els diners que ha retornat Sorea s'han de retornar als ciutadans. Si ens ho confirmen els nostres serveis jurídics, obrirem una oficina d'atenció als ciutadans per informar-los.




En les seves previsions per l'any que comença, tots els grups municipals consideren prioritari minimitzar els efectes de la crisi amb més i millors polítiques socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.