CiU-Actuem assegura que la situació que viu l'EMD l'ha creada Montserrat Turu


Temes relacionats

Turu reclama que acabi 'la situació de bloqueig a l'EMD' per millorar Valldoreix ( 5/gen/10)


  • Comparteix:

Josep Puig, vocal de CiU-Actuem

Josep Puig, vocal de CiU-Actuem

CiU-Actuem assegura que el seu grup polític, amb majoria a la junta de veïns, 'no bloqueja res' a Valldoreix i que la situació actual al territori l'ha creada la pròpia presidenta de l'EMD. D'aquesta manera, CiU-Actuem respon la carta als Reis que Montserrat Turu ha fet a Cugat.cat on demana que el nou any acabi amb 'la situació de bloqueig' que considera que viu l'administració de Valldoreix.

El vocal de CiU-Actuem, Josep Puig, ha explicat a Cugat.cat que va ser Turu qui va trencar el pacte de govern al territori i que la coalició ha demanat que es refaci en reiterades ocasions. El grup polític lamenta que la presidenta de l'ens utilitzi la carta als Reis per demanar quelcom que asseguren que ha creat ella mateixa. Segons Puig, l'únic que demanen és 'transparència de gestió' i que es desvinculin les partides pressupostàries, però que 'no bloquegen res' al territori.

Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Puig

Aquesta situació l'ha creat Turu, ha trencat el pacte de govern. L'únic que demanem és transparència de gestió.



Montserrat Turu assegura a la seva carta als Reis que, perquè Valldoreix millori, cal que acabi la situació de bloqueig que viu l'EMD.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Reconec que no puc amb la hipocresa d'aquest senyor ¡¡ Fins quan aguantara la gent de Valldoreix aquesta colla de convergents que solament volen el poder sigui com sigui. Recordeu la seva campanya electoral i que tres dies després de les eleccions ja volien que dimitis la Presidenta, unic carrec votat directament. Fan fastic ¡¡

joanet. Enviat el 6/gen/10


Joanet,que ja ens coneixem !!!.De hipocresia per part de en Puig res de res. El que no podeu soportar aquets "progressistes de pandereta"es que ell no estigui amb vosaltres i en cambi si amb CiU-Actuem. Sabeu que ara la gent de Valldoreix ja s'ha donat de qui sou tots plegats,amb la Turu al devant.Aixo fa molta pupa eh ?¿. JA NI'HA PROU !!!.

Antoni. Enviat el 6/gen/10


Joanet que ja ens coneixem(al teu partit tambe et tenen enfilat) !!!. De hipocresia per part de en Puig res de res.El que no podeu soportar es que ell no estigui amb els "progressistes de pandereta"i si en cambi amb CiU-Actuem.I aixo si que us fa molt mal,de la mateixa manera que la gent de Valldoreix ja ens em adonat del pal que aneu tu,la Turu(€€€) i Cia.El pacte tots sabem perque el veu trencar !!!. JA NI HA PROU.

Antoni. Enviat el 6/gen/10


aqui l'unic que fa fastic és la mala gestio dela presidenta i del tripartit d'esquerres i progressita de valldoreix. Puig for President! Endavant!

jo. Enviat el 6/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.