ERC consultarà amb diferents sectors de la ciutat les condicions per un altre pacte de govern a la Generalitat


  • Comparteix:

Andreu Freixes en un imatge d'arxiu

Andreu Freixes en un imatge d'arxiu

ERC de Sant Cugat participarà a la campanya que la formació posarà en marxa a nivell nacional per consultar càrrecs, militants i simpatitzants sobre les 20 possibles condicions per un futur pacte de govern a la Generalitat. El president local d'ERC, Andreu Freixes, considera que aquesta és 'una manera de traslladar a la societat el dret a decidir'. Sota el nom 'Catalunya Decideix', els republicans contactaran amb personalitats de l'àmbit de la cultura, l'economia i l'esport per conèixer les seves opinions.

La campanya comprèn actes polítics de petit format i també la comunicació directa a través d'un qüestionari per sondejar quines han de ser les condicions que ERC ha de plantejar en una futura negociació per formar govern a la Generalitat.

Freixes considera que es tracta d'un exercici lògic en un partit que defensa el dret a decidir. Són declaracions a Cugat.cat.

Andreu Freixes

Contactarem amb diferents sectors per mostrar que és un projecte obert. Els simpatitzants i els militants han de guiar la política d'ERC.



La formació local està treballant en aquests moments en la manera de fer arribar als santcugatencs aquesta campanya.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Em sembla molt bona idea, ampliar la base de la decisió. Crec que també hauríem de fer el mateix sobre quin ´ha de ser el mateix a sant cugat sobre el govern, erc hauria de ser independent de CIU. ànims ERC sant cugat, encara que hi hagi reagrupaments molts continuarem votant-vos. Com a mínim a les eleccions del País. Pep

pep. Enviat el 9/gen/10


Em sembla bé la idea. I també el que comenta en Pep de fer el mateix a Sant Cugat. Dues propostes de votant independentista: 1. No pactar amb forces d'obediència espanyola (PSC, PP). 2. Retirada de la bandera espanyola de l'Ajuntament. Salut i sort!

Marc. Enviat el 9/gen/10


Jo crec que tots els partits s'han de definir, si CIU posa al seu programa que defensarà la independència i tirarà endavant polítiques com les que es fan als departaments socials, pactem amb ells. Ara entre botiflers de dretes i d'esquerres, com a mínim tenim les polítiques. A Sant Cugat, crec que el que cal és que siguem nosaltres mateixos, ni seguir el joc als sociates ni l'espectacle lamentable de fotos amb el recoder. Costa tant tenir perfil propi? De valldoreix ja parlaré un altre dia, espero que no caigueu en la trampa de tornar a intentar que el puig sigui president o apostar per un grup de carques com ara, crec que heu d'apostar per les esquerres però amb tots o amb la majoria dels que hi ha a fora, i si no anem sols que total.....

pep. Enviat el 9/gen/10


Crec que teniu que apostar per les esquerres no espanyoles i fugir del cant de sirena que CIU fa als vostres regidors.

martona. Enviat el 10/gen/10


Donc jo crec que de ni dó el perfil propi que ha marcat ERC. A nivell de l´ajuntament van ser els seus regidors qui van tirar del carro per tal de fer la consulta del 13-d i que la classe política municipal es mullés en un sentit o en d´altre i van arribar a deixar ben descol.locat a en Recoder.... i per cert Martona, quina es l´esquerra no espanyola?. Al loro ! que molta gent diu que es votant d´ERC i no ho son ... que a alguns se´ls veu el plumero....

luard. Enviat el 10/gen/10


Excepte ERC, totes les esquerres són espanyoles. PSC=PSOE

Una altra Marta. Enviat el 10/gen/10


A veure si es veritat que us presenteu sols i totalment independents.Estic cansada de sentir i amb certa raò que ERC sempre te que tenir"cullera"per menjar de tots els plats.

Ampar. Enviat el 11/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.