Xavier Escura: 'Estic sorprès per la desproporció de la denúncia d'ERC sobre una anècdota'


Temes relacionats

El Cafè Auditori nega l'accés de manera arbitrària, segons ERC (13/gen/10)


  • Comparteix:

Xavier Escura, en una imatge d'arxiu

Xavier Escura, en una imatge d'arxiu

L'àrea de Cultura de l'Ajuntament es mostra 'sorpresa' per la denúncia d'ERC, que assegura que el Cafè Auditori nega l'entrada a l'establiment de manera arbitrària a joves pel seu aspecte, i la considera 'desproporcionada'. L'equip de govern lamenta que no se l'informés amb anterioritat dels fets ja que afirma que hauria indagat sobre la qüestió i hauria pogut donar una explicació 'raonable' als denunciants sense necessitat d'arribar a una denúncia pública.

El titular de Cultura ha explicat a Cugat.cat que l'equip de govern va demanar a l'empresa concessionària que vigilés l'entrada a les instal·lacions per algun acte vandàlic puntual amb què s'havia trobat abans de festes. Xavier Escura ha reconegut que la persona responsable de la seguretat 'potser va fer un ús indegut' de les instruccions, però lamenta que no es notifiquessin els fets a l'equip de govern fins la nit abans de presentar la denúncia. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Escura

La interpretació és que la persona responsable potser ha fet un ús indegut de les indicacions. Si se'ns hagués informat amb anterioritat haguéssim donat l'explicació pertinent.


Escura ha afegit que han convocat l'empresa concessionària a una reunió. El titular de Cultura reitera que no volen que hi hagi cap mena de vandalisme dins l'equipament i que han demanat a l'empresa en qüestió que sigui més curosa a l'hora d'aplicar el dret d'admissió.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sr. Escura, trepitgi una mica de carrer i veurà que no es tracta d'una anècdota. Cada setmana passa el mateix!! Menys pilotes fora i més solucions a l'oci nocturn a Sant Cugat!!

Marc. Enviat el 14/gen/10


Com pot dir això, senyor Xavier Escura?? Coneix la realitat de debò? L'altre dia anava amb un company gay i no el deixaven entrar simplement perquè "es diferente" que els altres (paraules textuals del porter armari de la porta). Pregunti i veurà que no és una anècdota!!

indignat. Enviat el 14/gen/10


Posant el cap sota l'ala no s'arreglen les coses. Jo també conec gent que no han deixat passar a l'Auditori amb arguments poc solvents... I també a La Carpa i al Bocca. Escura i companyia, poseu-vos les piles o això petarà! Per cert, sóc l'únic que crec que el porter de l'Auditori és clavat a Dani Alves?

gorka. Enviat el 14/gen/10


És massa habitual, sembla ser que en els equipaments municipals també s\\'ha de ser d\\'un determinat rol. D\\'això se\\'n diu discriminació.

espai progre. Enviat el 17/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.