Sant Cugat descarta negar l'empadronament als immigrants sense permís de residència o visat


Temes relacionats

El PP local defensa negar l'empadronament a immigrants en situació irregular (13/gen/10)


  • Comparteix:

Lluís Recoder, a la dreta, acompanyat d'Artur Mas

Lluís Recoder, a la dreta, acompanyat d'Artur Mas

L'alcalde, Lluís Recoder, assegura que a Sant Cugat no es negarà l'empadronament als immigrants sense permís de residència o visat, tal com demana el PP local i com defensa també l'alcalde de l'Ajuntament de Vic, el convergent Josep Maria Vila d'Abadal. Segons Recoder, el cas de la capital d'Osona és molt diferent del que viu la nostra ciutat amb només un 8% d'immigració, molt allunyat de l'índex de Vic.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat a Cugat.cat que no es pot jutjar la proposta que fa l'alcalde de Vic perquè aquest municipi 'és un exemple d'integració' en molts aspectes. Tot i això, Recoder ha avançat que a Sant Cugat de moment no es planteja canviar res en aquest sentit.

Lluís Recoder

Nosaltres no ens hem plantejat fer una cosa diferent de la que fem ara. No puc, però, jutjar el cas de Vic perquè és un cas oposat al nostre.



De la mateixa manera s'ha expressat durant una visita a Sant Cugat el líder de CiU, Artur Mas, que ha demanat 'un vot de confiança' cap a l'alcalde de Vic.

Artur Mas

Si Vic fins ara ha estat fent les coses bé, convertint-se fins i tot en model, se li ha de donar un vot de confiança perquè ho seguirà fent bé.




El PP de Sant Cugat és partidari de negar l'empadronament als immigrants sense permís de residència o visat, tal com defensa el govern municipal de Vic. La resta de formacions locals s'ha desmarcat de la mesura en major o menor grau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.