L'equip de govern assegura que l'acord d'aules d'estudi s'ha complert, malgrat no s'ha formalitzat


Temes relacionats

Les JERC denuncien l'incompliment de l'acord sobre les aules d'estudi (19/gen/10)


  • Comparteix:

Esther Salat en una imatge d'arxiu

Esther Salat en una imatge d'arxiu

L'equip de govern assegura que els objectius de l'acord plenari per desenvolupar un Pla Integral d'Aules d'Estudi s'han complert encara que no s'hagi redactat formalment el document. La regidoria d'Educació i Joventut destaca que en època d'exàmens s'han ampliat els horaris i els espais d'estudi de la Casa de Cultura i del Casal de Joves TorreBlanca, i que en breu s'ampliarà l'horari de la Biblioteca del Mil·lenari.

L'equip de govern ha explicat que va dur a terme una sèrie d'actuacions pels exàmens finals del curs 2008-2009, tal com demanava l'acord plenari, sorgit arran d'una moció d'ERC. La regidora d'Educació i Joventut ha destacat que es va fer un esforç molt important sobretot durant els mesos de maig, juny i juliol ampliant els horaris i els espais a la Casa de Cultura, al Casal de Joves TorreBlanca i als districtes. A més, Esther Salat també ha apuntat que les accions es van finançar amb una despesa directa de l'àrea d'Educació i Joventut de 4.000 euros.

L'escoltem en declaracions a Cugat.cat.

Esther Salat

Aquelles dates es va fer un esforç importantíssim. Vam invertir 4.000 euros que no s'havia fer mai.



Amb motiu dels exàmens del primer semestre d'aquest curs, l'equip de govern també ha posat en marxa quatre aules d'estudi més fins a finals de mes.


Salat assegura que els espais més demandats són les biblioteques ja que són els que els joves prefereixen. Per tant, la titular d'Educació considera que no és necesari adaptar espais de les escoles per estudiar, tal com plantejava l'acord plenari.

Esther Salat ha explicat que en breu s'ampliarà l'horari de la Biblioteca del Mil·lenari, i que el Casal de Joves obrirà diumenge a la tarda per estudiar. La regidora d'Educació assegura que totes aquestes actuacions ja s'estan redactant per formalitzar el Pla Integral d'Aules d'Estudi.



  • Comparteix:

COMENTARIS

A sobre d'incomplir la Sra. Salat menteix? Un amic de les JERC em va dir que hi hauria una aula oberta fins les 2 de la matinada: on és aquesta aula? També sé que es podria anar a estudiar a les escoles públiques: que jo sàpiga, sobre això res de res.

Rodri. Enviat el 19/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.