L'Ajuntament no destinarà, per ara, els diners de Sorea a la urbanització dels districtes


  • Comparteix:

Obres d'urbanització a Mira-sol

Obres d'urbanització a Mira-sol

Sant Cugat no destinarà el 50% dels 15 milions d'euros que Sorea ha de retornar a l'Ajuntament a urbanitzar els districtes. El ple municipal ha rebutjat la moció presentada per ICV-EUiA amb els vots en contra de l'equip de govern i del regidor no adscrit, Fernando Vázquez Dodero, perquè no contemplen, per ara, que s'hagin de destinar aquests diners directament als districtes. ERC i el PP s'han abstingut pel mateix motiu i el PSC ha estat l'únic grup que ha donat suport a la moció ecosocialista.

El regidor d'ICV-EUiA Jaume Massanés ha reclamat la necessitat de completar la urbanització dels districtes per corregr un 'deute històric' i ha instat el ple municipal a dedicar-hi la meitat dels 15 milions d'euros que l'empresa Sorea ha de retornar a l'Ajuntament.

Massanés ha dit que cal un aposta 'decidida' en aquest sentit.

Jaume Massanés

Cal un aposta decidida i definitiva i per això proposem que el 50% del que ha de retornar Sorea es destini a la urbanització dels districtes.


L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat d'acord amb la necessitat de completar la urbanització dels districtes, però ha expressat les seves reserves pel fet que s'hi destinin els diners de Sorea. En aquest sentit, Recoder ha qualificat la moció ecosocialista de 'precipitada' i ha instat el ple a reflexionar sobre quines han de ser les inversions a finançar amb aquest ingrés extraordinari.

Lluís Recoder

Ens hem de donar l'oportunitat de tirar endavant inversions que són necessàries pel conjunt de la ciutadania.


La resta de grups, a excepció del PSC, també han mostrat les seves reserves a destinar els diners de Sorea a la urbanització de districtes i, per això, s'han abstingut o hi han votat en contra. El grup socialista ha donat ple suport a la moció ecosocialista.



  • Comparteix:

COMENTARIS

De nou el corró de la majoria absoluta impedeix l'urbanització dels districtes. Una altra oportunitat perduda per a impulsar definitivament aquest greuge en els districtes.

espai progressista. Enviat el 19/gen/10


Barrejar l'urbanització dels districtes amb els diners de Sorea és barrejar naps i cols i és manipular les expectatives dels veïns. Els de "l'espai progressista" no són uns que al seu Facebook coincideixen amb el PP i diuen que s'han de tornar els diners als abonats de Sorea? En què quedem? O només és tracta de llençar porqueria per llençar-la?

Marc. Enviat el 19/gen/10


Aneu a donar una volta per Pere Planas (per posar un exemple), sembla un circuit de trial, i a l'estiu a respirar pols! ja n'hi ha prou, no? i no em serveix l'argument que estem en un entorn privilegiat, el carrer perdó la pista forestal esta FATAL i punt.

fang fins els genolls. Enviat el 19/gen/10


Agafeu l'autobus nº 3 de Valldoreix i quan arribeu al carrer Pla de Mira-sol entendreu als veins. En aquest carrer l'ajuntament ha tirat molts milers d'euros i el carrer segueix igual. Que faran ara amb els 15 milions d'euros ? Tornaran a asfaltar per tercer cop el centre ?

joanet. Enviat el 19/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.