Jordi Pujol: 'Per construir un país cal un projecte, un programa i emoció'


  • Comparteix:

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol assegura que per construir un país cal 'un projecte, un programa i emoció'. Ho ha explicat durant la presentació del segon volum de les seves experiències 'Memòries II. Temps de construir' aquest dimarts al vespre a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC). Més de 200 persones han assistit a la trobada, organitzada per Òmnium Cultural, que ha hagut de limitar l'accés de públic a la sala de la ponència causa de la gran afluència de gent.

Jordi Pujol ha fet un repàs al segon volum de les seves memòries i l'ha posat en context amb el primer recull de les seves experiències. L'expresident ha posat èmfasi en el títol d'aquesta segona publicació, 'Temps de construir', i ha explicat el repte que es va plantejar quan va assumir la presidència de la Generalitat.

Jordi Pujol

Per fer un país cal tenir un projecte, un programa i després emoció, estimar-se el projecte.


L'alcalde, Lluís Recoder, el director de l'ANC, Josep Maria Sans Travé, i el president d'Òmnium a Sant Cugat, Joan Franquesa, han dut a terme la presentació del llibre aquest dimarts al vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.