ERC insta els ciutadans a triar les condicions d'un futur pacte de govern


  • Comparteix:

La presentació de la campanya a Sant Cugat ha aplegat diversos càrrecs i militants d'ERC

La presentació de la campanya a Sant Cugat ha aplegat diversos càrrecs i militants d'ERC

La secció local d'ERC se suma a la campanya nacional 'Catalunya decideix', que recollirà propostes dels ciutadans sobre un futur pacte de govern a la Generalitat. Els participants a la consulta podran votar 21 possibles mesures de govern, d'entre les quals la formació independentista escollirà les cinc més votades perquè encapçalin el seu programa electoral. Amb aquesta iniciativa, ERC vol 'emfatitzar el dret a decidir del poble català' i 'donar transparència en les accions del partit'.

La campanya 'Catalunya decideix' obre un procés participatiu on els ciutadans poden escollir les mesures que creuen més importants perquè els republicans centrin el seu programa electoral. A més, la consulta també demana als participants si volen que ERC es comprometi, com a punt prioritari en la propera legislatura, a què se celebri una consulta sobre el futur de Catalunya.

El portaveu del grup municipal d'ERC, Raül Grangé, ha explicat aquest dimecres en una roda de premsa els motius pels quals els republicans han posat en marxa la campanya.

Raül Grangé

No ens podran dir que els partits fan el què volen. Hem après dels errors i hi posarem solució.


Els independentistes es proposen aconseguir una participació de 140.000 persones, de les quals 1.500 haurien de ser de Sant Cugat. Un cop tancat el procés participatiu, ERC farà públics els resultats i adoptarà les polítiques més votades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.