El PSC celebra l'inici del projecte del túnel d'Horta ferroviari


Temes relacionats

La Generalitat engega el procés per construir el túnel d'Horta ferroviari ( 2/feb/10)

L'equip de govern exigeix que el túnel d'Horta i Sant Cugat estiguin 'perfectament connectats' ( 2/feb/10)


  • Comparteix:

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor

La secció local del PSC es felicita per la imminent licitació per part de la Generalitat dels estudis informatius per construir el túnel d'Horta ferroviari. El primer secretari de la formació, Ferran Villaseñor, considera que la nova infraestructura s'hauria d'haver fet abans però veu amb bons ulls que l'entrada vallesana de la línia sigui per Cerdanyola. Amb tot, els socialistes santcugatencs reclamen, com ha fet l'equip de govern, una bona connexió ferroviària entre la ciutat veïna i Sant Cugat.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha dit aquest dimarts en roda de premsa que el projecte 'és una gran inversió' i ha lamentat que el govern de CiU a la Generalitat no l'hagués impulsat fa 10 anys.

Ferran Villaseñor

El Túnel d'Horta és una gran inversió que s'hauria d'haver fet abans. Creiem que hi ha d'haver una connexió clara amb Sant Cugat.




D'altra banda, el PSC ha aprofitat el contacte amb la premsa per comentar altres temes d'actualitat, com la proposta del govern espanyol d'augmentar l'edat de jubilació als 67 anys. La secció local del partit veu amb bons ulls la mesura, tot i que considera que és una iniciativa que necessita el consens dels agents socials.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Vaya con el sr. Villaseñor! Como siempre tirando balones fuera y culpando a CIU. En vez de quejarse de lo que no se hizo hace 10 años, hable de lo que ustedes han hecho. La verdad es que no han hecho nada, bueno sí, hundir al país en una crisis de la que seremos los últimos en salir, y además ir en contra de los intereses de Cataluña

david. Enviat el 2/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.