El Parlament Europeu de Joves busca els representants de la província de Barcelona a Sant Cugat


  • Comparteix:

Estudiants de cinc escoles de la província de Barcelona, entre les quals es troba la santcugatenca Àgora, s'han posat a prova aquest dissabte per representar Catalunya a la sessió estatal per participar al Parlament Europeu de Joves. L'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), ubicat a la nostra ciutat, ha acollit els diferents debats, on els prop de 30 participants han hagut de demostrar els seus coneixements en política i cultura i sobretot acreditar el seu domini de la llengua anglesa.

La presidenta de la tercera sessió regional del Parlament Europeu de Joves a l'Estat espanyol, Georgina Álvarez, explica els objectius d'aquesta jornada a Sant Cugat.

Georgina Álvarez

Relació entre cultures, debat sobre temes d'actualitat que es tracten al Parlament Europeu. Involucrar els joves a la política i la cultura.



Les tres escoles escollides aquest dissabte, que es donaran a conèixer la propera setmana, participaran a la sessió estatal de Saragossa que tindrà lloc del 29 d'abril al 2 de maig. Els participants seran novament avaluats per confirmar els estudiants que aniran a la sessió europea, que se celebra tres cops l'any a diferents països d'Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.