El Vallès Occidental se suma al portal d'habitatge jove Compartir-habitatge.net


  • Comparteix:

Logotip d'aquesta iniciativa

Logotip d'aquesta iniciativa

El Consell Comarcal del Vallès Occidental s'ha sumat al projecte del portal Compartir-habitatge.net, creat pel Consell Comarcal del Barcelonès. L'espai digital posa en contacte joves que busquen una habitació amb propietaris que les ofereixen, i es complementa amb assessorament jurídic.

Aquesta adhesió del Consell Comarcal del Vallès Occidental al projecte dóna una nova eina als joves de la comarca per cercar un habitatge. En aquest sentit, el president de la Comissió Informativa de Territori i Planificació, el santcugatenc Ferran Villaseñor, ha explicat com s'articula aquesta iniciativa.

Ferran Villaseñor

El que fem amb aquest portal és que es trobin ofertants i demandants d'habitatge jove amb l'ajut d'assessorament legal.









Villaseñor ha destacat la importància d'aquest servei en un entorn ple d'estudiants com és el cas de Sant Cugat, i ha emplaçat les altres comarques a vincular-se al projecte.

Ferran Villaseñor

És molt important en llocs amb una gran oferta universitària com el nostre i emplaço els altres Consells Comarcals ha sumar-se a la iniciativa.





En aquests moments també estan adherits al projecte els Consells Comarcals de l'Anoia, del Bages, del Berguedà, del Garraf i d'Osona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.