Més de 160 peticions per obtenir una parada al mercadet de Valldoreix, que podria obrir a l'abril


Temes relacionats

L'EMD reivindica que amb les seves propostes el parc natural de Collserola suma 4 hectàrees (20/gen/10)

El mercadet de Valldoreix entrarà en funcionament a mitjans de novembre (25/set/09)

El mercat ambulant de Valldoreix es farà els dissabtes davant de l'EMD a partir del novembre, segons el govern local (14/abr/09)

Valldoreix tindrà un mercat setmanal ambulant (26/mar/09)


  • Comparteix:

Moment de la junta de veïns d'aquest dijous

Moment de la junta de veïns d'aquest dijous

L'EMD de Valldoreix ha rebut més de 160 sol·licituds per ocupar les parades del mercat no sedentari del territori. L'equip de govern de l'ens ha explicat que haurà de fer una tria de les peticions amb més qualitat, ja que les paradetes no hi caben totes. La junta de veïns del territori ha donat llum verda aquest dijous a la posada en marxa dels serveis de vigilància i neteja necessaris perquè el mercadet ambulant obri les seves portes, que podria ser després de Setmana Santa.

La junta de veïns ha aprovat la modificació de pressupost que permetrà a l'EMD contractar els dos serveis necessaris per la posada en funcionament del mercat no sedentari. Es tracta del servei de vigilància, control i assessorament, i del servei de neteja dels carrers després de l'activitat. A més, els dos grups polítics del territori han donat llum verda a la delegació a la Diputació de Barcelona de la recaptació de les taxes tributàries que pagaran els paradistes per l'ocupació de la via pública.

Les mides de les més de 160 parades que s'han presentat sumen més 1,3 quilòmetres, fet que portarà a l'equip de govern a fer una tria ja que no hi caben totes. El vocal d'Economia, Joan Gaya, ha explicat que hi ha propostes de molta qualitat.

Joan Gaya

Comuniquem que tenim 160 sol·licituds per posar parades. N'hi ha de molt bona qualitat.


D'altra banda, la Candidatura de Progrés i Catalanista ha portat a la junta una moció d'adhesió a les al·legacions de Valldoreix a la declaració de Collserola com a parc natural. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha explicat que tot i que les propostes es van aprovar per decret presidencial, ha volgut portar-les a la junta per 'donar valor' a les al·legacions. Una actitud que CiU-Actuem considera que no s'adiu amb el comportament de l'equip de govern, a qui ha acusat de 'falta de diàleg' per no explicar les propostes del territori a l'oposició abans de presentar-les a Sant Cugat i a la Generalitat.

La portaveu de la plataforma, Àngels Solé, ha assegurat que 'la falta de temps' no és una explicació que els convenç i que s'han sentit 'maltractats'. Amb tot, CiU-Actuem s'ha abstingut per 'ètica en una qüestió tant important' i perquè considera que el fons de les al·legacions és correcte.

Àngels Solé

La presidenta no va portar a la junta les al·legacions. No acceptem l'excusa de la falta de temps. Ens hem sentit maltractats.


En un altre ordre de coses, la junta d'aquest dijous ha aprovat una moció institucional a petició de CiU-Actuem perquè l'EMD doni 3.000 a Intermón Oxfam pels damnificats pel terratrèmol d'Haití. D'altra banda, els vots de CiU-Actuem han permès donar llum verda a una subvenció de 2.000 euros per la celebració dels 25 anys del Casal d'Avis del territori. L'equip de govern s'ha abstingut en considerar que la moció no era necessària perquè la subvenció ja està inclosa al pressupost del 2010, encara per aprovar.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquest es el mateix mercadet que segons el sr. Gaya s'inaugurava al novembre, i després el 20 de fevrer? Com podem creure que Valldoreix funciona bé amb un gobern tan inoperant? Jo crec que es per falta de dedicació, i perque están en minoría. Amb el pacte de gobern això no pasaría, srs del tripartit!

david. Enviat el 12/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.