Turu diu que la Policia Local té ordres de no posar multes a la zona verda de Valldoreix


Temes relacionats

S'obre el termini per demanar els permisos per estacionar a la futura zona verda de Valldoreix ( 1/jun/09)


  • Comparteix:

Montserrat Turu, presidenta de l'EMD de Valldoreix

Montserrat Turu, presidenta de l'EMD de Valldoreix

La presidenta de l'EMD afirma que l'Ajuntament ha ordenat que la Policia Local no sancioni els conductors que aparquen sense autorització a la zona verda de l'estació de Valldoreix. En una entrevista a Cugat.cat, Montserrat Turu acusa l'equip de govern de Sant Cugat de deixar sense efecte la limitació de l'aparcament aprovada per l'EMD. Línia directa amb la presidenta de l'EMD, a Cugat tv

El juliol passat va entrar en vigor, en període de proves, la limitació de l'aparcament a la zona de l'estació als residents santcugatencs. La presidenta de l'EMD, però, acusa l'Ajuntament de deixar sense efecte la mesura perquè, segons diu, la Policia Local no sanciona els conductors de fora que aparquen a la zona reservada. Ho ha dit en una entrevista a Cugat.cat.

Montserrat Turu

Hi ha hagut instruccions de l'Ajuntament a la Policia Local perquè no posi multes. És un frau a les persones que han fet els tràmits a l'EMD.




Segons Turu, l'Ajuntament i l'EMD discrepen sobre la manera de controlar el compliment de la limitació d'aparcament als residents santcugatencs. L'EMD vol que sigui la Policia Local qui ho controli d'ofici, mentre que l'Ajuntament, segons Turu, prefereix que es concessioni a una empresa, com passa amb la zona blava de tot el municipi.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No te vergonya Sra.Turu, vostes en el ple van reconeixer que estaba mal fet i mal organitzat l´aparcament de l´estacio. El que te que fe voste, es treballar mes i fer-ho be i no que tot sigui culpa dels altres

Enric. Enviat el 15/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.