Lluís Recoder: 'Aquesta vegada la presidenta de l'EMD ha anat massa lluny'


Temes relacionats

L'EMD deixa sense efecte la targeta d'estudiant als autobusos de Valldoreix (15/feb/10)


  • Comparteix:

Lluís Recoder, alcalde

Lluís Recoder, alcalde

L'alcalde considera 'vergonyós' que la presidenta de l'EMD negui l'accés gratuït de sis nens valldoreixencs als autobusos de l'EMD. Lluís Recoder assegura que, amb aquesta 'decisió unilateral', Montserrat Turu ha anat massa lluny en la seva estratègia de buscar enfrontaments continus amb l'Ajuntament.

Recoder ha dit que és 'inqualificable' i 'vergonyós' que la presidenta de l'EMD porti fins aquests límits la seva actitud de confrontació amb Sant Cugat encara que no hi hagi motius. En concret, l'alcalde ha lamentat que Turu hagi ordenat que es negui l'accés gratuït de sis nens de Valldoreix als autobusos de l'EMD després d'haver deixat sense efecte la targeta d'estudiant que, des del 2002, funciona a tot el municipi.

Lluís Recoder creu que, en aquesta ocasió, la presidenta Turu ha anat 'massa enllà'.

Lluís Recoder

En aquest cas ha anat massa enllà, entrant en un terreny molt lamentable. El resultat és que sis nens de Valldoreix no poden pujar a l'autobús.


Recoder ha indicat que la targeta d'estudiant va entrar en vigor el 2002 a tot el municipi i que hi havia acord entre Sant Cugat i Valldoreix. L'alcalde ha instat la presidenta de l'EMD a rectificar immediatament la seva decisió.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Incalificable la actitud d'aquet personatje que esta al devant de la EMD.No es digne de representar-nos als ciutadans de Valldoreix,estem cansats de les seves distorsions continues.Constanment esta manipulant tot el que te relació amb VDX.Ja ho va intentar amb el comerç,l'escola de música,el complex poliesportiu i d'altres temas del nostre poble,buscant l'enfrontament continuo amb Sant Cugat.Com pot ser que 3 partits i un grup de veins(?) li donguin suport?.Sra Turu volem viure amb Pau i desde fa uns anys no ho podem fer i vosté en té la culpa.

Anna. Enviat el 12/feb/10


Pero cómo se atreve la presidenta a este agravio? En todo caso es ella como responsable de Valldoreix, quien debe velar por los intereses de sus vecinos. Debe informarse de los acuerdos que existen antes de actuar, como siempre, en contra de Sant Cugat, contaminando la convivencia entre las dos administraciones. Quien sale perjudicado es Valldoreix con esta actitud intolerante sra. Turu. Estamos hartos de su discurso culpando siempre a Sant Cugat, de sus malas maneras y de su falta de diálogo. No se da cuenta que así no podemos seguir? Claro que cada uno recoge lo que siembra, y espero se note en las próximas elecciones.

marta. Enviat el 12/feb/10


Quanta ignorancia i manipulació politica ¡¡ La gestió del autobusos depenent directament de l'EMD. Com sempre el "totpoderos" es pensa que pot desfé i desfé. Valldoreix independent ¡¡¡

sarabia. Enviat el 13/feb/10


Ignorante lo será usted sr. Sarabia. En política hay una cosa que se llama "convenio", que se hace entre dos administraciones y sirve para que no ocurran estos problemas. Infórmese usted desde cuándo existe y qué abarca, aunque la competencia de la gestión de los autobuses sea de Valldoreix. El desconocimiento de la norma no exime de su aplicación, o sea que en todo caso es "la todopoderosa" quien impone sus órdenes, perjudicando a vecinos de Valldoreix.

marta. Enviat el 14/feb/10


L'insult es tipic de determinada gent de CIU + BEI a Valldoreix. Jo no l'he insultat i voste em diu ignorant. Diguim la seva opinió del problema de l'aparcament.

sarabia. Enviat el 15/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.