Veïns de Mira-sol es concentren per unes 'condicions mínimes' pels carrers del districte


Temes relacionats

L'alcalde obre la porta a destinar els diners de Sorea a urbanitzar carrers (16/feb/10)


  • Comparteix:

Una setantena de veïns de Mira-sol s'han concentrat aquest dilluns davant l'Ajuntament per reclamar l'arranjament urgent dels carrers del barri de Sant Joan. Amb una pancarta on es podia llegir 'Qui fa d'alcalde a Mira-sol?', els veïns del barri mirasolenc han lamentat la falta de compromís de l'equip de govern, al qual demanen que, a l'espera de la urbanització definitiva del districte, prioritzi mesures provisionals per adequar els carrers sense asfaltar.

Amb espelmes i cartells, els veïns del barri de Sant Joan de Mira-sol han volgut fer visible un problema que asseguren que arrosseguen des de fa molts anys sense cap solució.

És per això que s'han concentrat davant el consistori coincidint amb el ple municipal per demanar actuacions urgents i un 'mínim' de condicionament per vies com els carrers Alps, Mallorca i Pla. Pel portaveu del sector mirasolenc de Sant Joan, Antonio Martín, les actuacions dutes a terme fins ara pel consistori han estat un 'fracàs'.

Antonio Martín

Les actuacions de l'Ajuntament han estat un fracàs. Ha estat una pèrdua de temps i de diners.



Martín també ha lamentat el retard en el projecte d'urbanització, ja que creu que suposa un greuge comparatiu respecte el centre de Sant Cugat.

Antonio Martín

Es van comprometre a urbanitzar el sector fa vuit anys. És un greuge comparatiu amb el centre.


Els veïns també han intervingut en el torn de precs i preguntes del ple per demanar explicacions a l'equip de govern pel retard en la urbanització del sector. Els veïns han lamentat que l'equip de govern no marqui com a prioritat la urbanització del barri de Sant Joan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.