Turu assegura que la Policia Local multa vehicles a diverses zones del municipi, i reitera que ho ha de fer a l'àrea verda


Temes relacionats

Turu diu que la Policia Local té ordres de no posar multes a la zona verda de Valldoreix (15/feb/10)

Xavier Martorell: 'Controlar les zones verdes no és una tasca prioritària de la Policia Local' (15/feb/10)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Montserrat Turu al plató de Cugat tv

Imatge d'arxiu de Montserrat Turu al plató de Cugat tv

La presidenta de l'EMD de Valldoreix assegura que la Policia Local multa els conductors que aparquen de forma irregular a les places restringides de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer i a l'aparcament del CAP del territori. D'aquesta manera, Montserrat Turu contradiu el regidor de Seguretat Ciutadana, que afirma que els agents no fan aquesta tasca a cap zona de la ciutat. Turu reitera que és feina del cos policial sancionar els conductors que aparquen sense autorització a la zona verda de l'estació de Valldoreix.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, assegurava diumenge que controlar l'aparcament a la zona verda de Valldoreix no és una prioritat per a la Policia Local. Martorell responia així les declaracions de la presidenta de l'EMD, que critica que la policia municipal no multi els conductors que hi aparquen de forma irregular.

Montserrat Turu considera que Martorell 'obvia' la decisió presa per la junta de veïns del territori d'implantar l'àrea verda de forma gratuïta i afirma que l'EMD 'ja paga al consistori 500.000 euros a l'any en concepte dels serveis de la Policia Local' al territori. Turu creu que les afirmacions de Martorell són 'una manca de respecte institucional' de l'Ajuntament a l'EMD i una 'presa de pèl' pels veïns que han fet gestions per obtenir els permisos de l'àrea verda. Són declaracions a Cugat.cat.

Montserrat Turu

Denota la manca de respecte institucional de l'Ajuntament i és una presa de pèl pels veïns.



Martorell afirmava també que els agents no fan aquesta feina a cap zona de Sant Cugat i que hi ha altres maneres de controlar les zones d'aparcament restringit. Turu ha titllat de 'falta a la veritat' aquestes declaracions, ja que assegura que sí que duen a terme aquestes tasques en algunes zones de Valldoreix. L'escoltem.

Montserrat Turu

La Policia Local fa les denúncies pertinents a les zones de càrrega i descàrrega de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer i a l'aparcament del CAP.





Turu ha explicat que ha intentat reunir-se amb l'alcalde, Lluís Recoder, des del mes de juliol per tractar aquesta qüestió i que no ho ha aconseguit.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No mienta Sra.Turu, en la ultima audiencia publica (que Uds no pudo asistir) ya nos exlicaron que las zonas verdes de aparcamiento, las tiene que controlar una empresa y que no es la policia local. Admitieron que fue un error suyo el no tenerlo previsto. En lugar de culpar a todo el mundo,dediquese a gobernar.

Maria. Enviat el 17/feb/10


Mes" farolades"de la Turu com bé diu la Maria.D'aquesta manera no es pot anar pel mon.Estem cansats dels enfrentaments de tot i per tot.Sra Turu volem viure tranquils i vosté no ens deixa.

QUIM. Enviat el 17/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.