Turu: 'L'alcalde utilitza indignament el càrrec institucional per fer política partidista'


Temes relacionats

L'alcalde celebra la 'rectificació' de Turu sobre l'ús de la targeta d'estudiants als autobusos de Valldoreix (18/feb/10)

L'EMD deixa sense efecte la targeta d'estudiant als autobusos de Valldoreix (15/feb/10)

Lluís Recoder: 'Aquesta vegada la presidenta de l'EMD ha anat massa lluny' (15/feb/10)


  • Comparteix:

Turu, al centre, en una roda de premsa a l'EMD

Turu, al centre, en una roda de premsa a l'EMD

La presidenta de l'EMD acusa l'alcalde d'aprofitar-se del seu càrrec per fer política partidista. Montserrat Turu ha reaccionat així a les crítiques de Lluís Recoder a la seva gestió, després que l'EMD deixés sense efecte la targeta d'estudiant de Sant Cugat als autobusos de Valldoreix. Turu ha aclarit que el carnet, 'imposat unilateralment per l'Ajuntament en un servei sobre el qual no té competències', ara s'accepta de forma provisional.

Montserrat Turu s'ha mostrat indignada per les acusacions de l'alcalde, que va afirmar que la presidenta de l'EMD havia anat 'massa lluny' privant sis nens valldoreixencs de l'accés als autobusos de Valldoreix amb la targeta d'estudiant vàlida a tot el municipi. Turu ha subratllat que l'EMD té competències pròpies en transport públic i ha reiterat que l'Ajuntament no pot aprovar 'unilateralment' polítiques que afecten als preus del transport a Valldoreix, on opera Saiz Tour.

La presidenta de l'EMD ha acusat l'alcalde de fer un ús partidista del seu càrrec institucional.

Montserrat Turu

No sóc l'única que pensa que està utilitzant indignament el càrrec institucional per fer política partidista.


En aquesta línia, Turu ha demanat a l'alcalde que opti pel diàleg i no per la imposició, i ha anunciat que després de rebre una queixa l'EMD ha decidit acceptar provisionalment les targetes d'estudiant emeses per l'Ajuntament a l'espera de crear un títol propi de transport per als joves d'entre 13 i 18 anys. Aquest carnet, ha detallat Turu, serà 'realment gratuït', i no costarà 187 euros anuals com el que emet l'Ajuntament.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Que preten la Turu amb tot aixó ?.Es la punta de llança del tripartit per erosionar a l' Alcalde ?.Es pensa que tothom es com ella, que practica un estil dictatorial i sectari.Esperem que l'Alcalde respongui ha aquestas acusacions plenas d'odi i resentiment.

Antoni. Enviat el 17/feb/10


Sra.Turu, l´unic que Goberna de manera dictatorial o autoritaria es voste, que tot ho te que fer a cop de decret. Voste fa i desfa com l´interesa i es de molt baix nivell politic i moral, el fer servirs aquest assumpte per \"poder plorar\", i treure 6 abonaments de nens, es patetic. Aixo nomes demostra, que nomes vetlla per els seus interessos. Espero que el poble, prengui bona nota.

Enric. Enviat el 17/feb/10


Enric i Antoni, més clar l\'aigua: \"Turu ha subratllat que l\'EMD té competències pròpies en transport públic i ha reiterat que l\'Ajuntament no pot aprovar \'unilateralment\' polítiques que afecten als preus del transport a Valldoreix, on opera Saiz Tour.\" El Recoder es pensa que també es l\'amo de Valldoreix ¡¡

joanet. Enviat el 17/feb/10


Querido Joanet, el sr. Recoder se piensa lo que es, no el amo pero sí el alcalde de Sant Cugat i también de Valldoreix, aunque os pese a algunos. Ante las acusaciones de la sra. Turu felicito al alcalde por su altura política, y por no entrar en las descalificaciones a las que nos tiene acostumbrados la sra. Turu en su cruzada particular contra Sant Cugat.

marta. Enviat el 18/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.